Semnificatia visului Pisica de mare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pisica de mare

Ce insemna cand visezi Pisica de mare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pisica de mare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pisica de mare" :


1. Pisica de mare

(ultima actualizare)

In general, pisicile de mare simbolizeaza independenta. Va trebui sa aveti mai multa incredere in propriile decizii si astfel veti rezolva probleme fara implicari din exterior.

Persoanele ce viseaza pisici de mare mici sunt, de regula, dinamici si fermecatori. De asemenea, este semn ca vor avea loc multe schimbari in bine la locul de munca. Alternativ, visul in care vedem pisici de mare mici simbolizeaza libertate, noroc si longevitate.

Pisici de mare uriase. Un astfel de vis va avertizeaza asupra faptului ca ar trebui sa fiti mai calm si ca nu ar trebui sa fiti prea protector cu familia dumneavoastra. Lasati lucurile sa isi urmeze cursul si concentrati-va asupra problemelor personale. In general, personele care au un astfel de vis au tendinta de a trai situatii de deja vu.

Puii pisicilor de mare simbolizeaza noi oportunitati si inceputuri. In viitorul apropiat veti avea senzatia de noroc extraordinar, iar acest lucru va fi vizibil cel mai mult la locul de munca.

O pisica de mare moarta este, de obicei, un semn rau. Din acest motiv ar trebui sa acordati o atentie deosebita contextului visului. Moartea unei pisici de mare simbolizeaza situatii neasteptate care, de cele mai multe ori, vor provoca probleme serioase.

Atacul unei pisici de mare este un semn de rau augur. Un asemenea vis pevesteste dorinta unor persoane din anturajul dumneavoastra de a va defaima si de a va dobori. Motivele pot fi diverse, de ex.: vor dori sa va ia locul de munca, vor tanji la partenerul dumneavoastra, etc.
Alternativ, analizand visul din punct de vedere psihologic, visul este o reprezentare a emotiilor si al sentimentelor suprimate.

O pisica de mare alba simbolizeaza etapele prin care treceti. Visul poate reprezenta ordinea si curatenia la locul de munca sau acasa. De asemenea, este semnul puritatii si al echilibrului, aratand aspecte ale personalitatii care sunt pe cale sa infloreasca.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!