Semnificatia visului Placenta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Placenta

Ce insemna cand visezi Placenta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Placenta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Placenta" :


1. Placenta

(ultima actualizare)

Visele in care ne apare placenta reprezinta originea de hrana pentru pruncul aflat in pantecele mamei. Aceasta simbolizeaza nutritia pe care ne-o procuram din exterior. De asemenea, poate sugera nevoia (dependenta) de alti oameni. Cand planuim un nou proiect trebuie sa realizam ca uneori nu dispunem toate resursele necesare pentru a ne purta de grija asa cum se cuvine. Avem nevoie ca hrana sa ne fie asigurata dintr-o sursa exterioara, dar una de care ne simtim apropiati.

Nevoia de o persoana poate fluctua de la un individ la altul. Asa cum legatura dintre mama si fetus este neasemuita si mediata de placenta, a visa placenta, poate scoate la lumina o relatie exceptionala. Instrainarea de mama este una dintre cele mai mari traume, iar visul in care ne apare placenta semnifica nevoia noastra de a avea o solutie-tampon in cazul unor separari (despartiri) dureroase.

Din punct de vedere spiritual, ca fiinte umane, suntem dependenti de Pamantul Mama sau Zeita Mama. Atata timp cat nu realizam aceasta dependenta , trebuie sa fim de acord cu nevoia unui sprijin, simbolizat de placenta.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!