Semnificatia visului Ploaie de stele

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ploaie de stele

Ce insemna cand visezi Ploaie de stele? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ploaie de stele". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ploaie de stele" :


1. Ploaie de stele

(ultima actualizare)

Ploaia de stele este un eveniment frumos dar destul de rar intalnit. Prin urmare, este necesar sa intelegem daca ploaia de stele ( sau meteoriti) este un semn bun sau unul rau.

In multe carti de interpretarea viselor ploaia de stele este asociata cu implinirea dorintelor. Deci este un vis favorabil, dar trebuie precizat ca acest vis este, de fapt, o prevestire de indeplinire a dorintelor secrete, cele mai de pret dorinte. In mod alternativ, ploaia de stele din vise poate face referire si la o persoana din viata dumneavoastra care se afla intr-o dispozitie romantica in aceste zile.

Poaia de stele din visul dumneavoastra poate oferi si la o anumita cunostinta despre viitor. Daca nu sunteti intr-o relatie, cu siguranta va veti gasi partenerul cu care veti petrece tot restul vietii.

Daca stele cazatoare straluceau puternic si a fost un vis frumos, aceasta inseamna sanatate, prosperitate si bunastare. Daca daca stele erau de o culoaare slaba si violeta, ar trebui sa va pregatiti sufleteste pentru un anume dezastru.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!