Semnificatia visului Poarta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Poarta

Ce insemna cand visezi Poarta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Poarta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Poarta" :


1. Poarta

nevoia de a fi ascultat, de a te exprima, de a-ti deschide sufletul fata de cineva, incredere in cineva.

2. Poarta

Portile deschise semnifica oportunitatea si sint legate de intuitivitatea si de domeniul psihicului.Daca visezi ca nu poti trece de o poarta inchisa inseamna ca vei fi frustrat de o serie de planuri noi, dar daca poarta este deschisa, vei avea noroc in noile intreprinderi.

3. Poarta deschisa

(ultima actualizare)

O poarte deschisa in vise semnifica noi oportunitati si posibilitati.

Daca visati ca treceti printr-o poarta deschisa inseamna ca intrati intr-o noua etapa a vietii si ar trerbui sa va simtiti emotionat pentru noile oportunitati din jurul dumneavoastra. Nu mai sunteti tinut de experientele sau perconceptiile trecutului. Deschideti-va in fata noilor posibilitati.

Visul in care apare o poarta deschisa si nu puteti trece inseamna ca nu sunteti capabil sa renuntati la trecut inainte de a merge mai departe spre destinul dumneavoastra.

A visa ca deschideti o poarta sugereaza succesul in afaceri si lasarea in urma a greutatilor si nemultumirilor.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!