Semnificatia visului Podul casei

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Podul casei

Ce insemna cand visezi Podul casei? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Podul casei". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Podul casei" :


1. Podul casei

(ultima actualizare)

Mintea, ideile, amintirile, experiente din trecut, lucruri care nu sunt vazute sau uitate, toate acestea sunt sugerate de catre podul casei vazut in vise.

Podul casei simbolizeaza lucruri nevazute si de cele mai multe ori uitate sau o persoana pe care nu ati recunoscuto. De asemenea, in unele vise, podul casei este un loc de explorare de sine sau a sentimentului sexual ascuns. De exemplu: daca visati ca podul casei este inalt si aveti o vedere minunata, aceasta poate reprezenta capacitatea dumneavoastra de a avea o viziune mult mai larga asupra vietii, cum ar fi cunostinta cosmica.

In mod negativ, podul casei poate fi un semn ca neglijati in mod intentionat ceva sau pe cineva pana cand va prieste.

Exemlu de vis: Un barbat a visat un alt barbat in podul casei lui. In viata de zi cu zi avea un sef foarte exigent pe care l-a mintit cu regularitate si despre care a vorbit pe la spate.

Pentru o tanara femeie care a visat ca doarme in podul casei, acest vis prevesteste ca ea va esua sa gaseasca satisfactie in ocupatia sa actuala.

Din punct de vedere psihologic, podul casei, reprezinta experiente sau lucruri noi. Acesta ar trebui sa fie curat si ordonat precum capul nostru. Nu ar trebui sa acumulze lucruri inutile. Visele destre podul casei sunt intotdeuna putin suspicioase, aceasta are de-a face cu amintirile din copilarie, amintiri de curiozitate, cautarea interzisa si fragedele experiente erotice.

Vedeti , de asemanea, si "Mansarda" .




Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Viorica Banari din Soroca a scris in

Podul casei