Semnificatia visului Prajitura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Prajitura

Ce insemna cand visezi Prajitura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Prajitura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Prajitura" :


1. Prajitura

(ultima actualizare)

In general, prajiturile sunt simbolul lucrurilor bune promise in viata, dar acestea reprezenta si o serie de lucruri diferite din viata, totul depinde de starea de spirit creata in vis. Daca starea de spirit a fost una negativa, cel mai probabil este vorba despre probleme si ingrijorari de peste zi. Daca este vorba despre un sentiment de fericire in vis, este semn ca viata dumeneavoastra este plina de bucurie si multumire.

Visand ca nu va puteti atingeti de niste parjituri dar sunteti afacinat/a de felul in care acestea arata, insemana ca poate inca nu vi-ati atins toate obiectivele propuse in viata. In schimb, daca cineva tocmai a luat o prjitura, atunci visul prevesteste gelozia asupra unei persoane care pare sa aibe tot ce va doriti dumneavoastra sau acea persoana culege rodul si meritul muncii dumneavoastra.

Cumparand prajituri in vis indica faptul ca veti descoperi fericirea si ca aceasta se raporta lucruri marunte, carora pana in acest moment nu le acordati prea multa importanta.

Daca in vis va simtiti rau din cauza consumului prea mare de prajituri, acest lucru ar putea insemna ca sunteti ingrijorat/a sau stresat/a de una sau mai multe probleme.

Mancand o bucatica de prajitura si savurand-o, este semnul inconfundabil al fericirii in viata de cuplu. De asemena, visul in care preparati si apoi mancati prajituri alaturi de partenerul dumneavoastra , simbolizeaza bucurire si aprecirere in relatia intima.

Interpretari culese din popor

In general, prevestire buna, stare materiala in ascensiune.

  • framanta coca pentru prajituri - esti foarte ambitios
  • mancand - surprize placute, vei fi invitat la o serata
  • mancand o prajitura mare- traiti peste posibilitatile dv. materiale
  • privind / admirand o prajitura - relatii tandre
  • preparand prajituri - incredere mare in tineAfisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Suarez Elena din United Kingdom a scris in

:)