Semnificatia visului Preoteasa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Preoteasa

Ce insemna cand visezi Preoteasa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Preoteasa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Preoteasa" :


1. Preoteasa

(ultima actualizare)

In textul ce urmeaza vom aborda doua vise complet diferite datorita definitiei preotesei in lb. Romana, structurata astfel:

  • sotia preotului
  • femeie care indeplinea in antiochitate functii sacerdotale

Sotia preotului

In general, visele in care ne apare o preoteasa sunt asociate cu gelozie, inselatorie si pofte.

O preoteasa tanara si frumoasa in visul unui barbat denota pofte trupesti sau sufletesti. Este posibil ca visatorul sa ravneasca la o alta femeie sau poate fi doar o tanjire a trecutului, mai ales daca barbatul nu mai este la prima tinerete.

O preoteasa batrana sau urata semnifica faptul ca exista o femeie care va invidiaza si va doreste raul, dara acea femeie nu va reusi niciodata.

Vazand o preoteasa care se inchina si se roaga inseamna ca exista o fameie care va iubeste, vegheaza si se roaga pentru dumneavoastra.

Stand de vorba cu o preoteasa si primind un sfat de la aceasta. Acest vis prevesteste existenta unor oameni care va invidiaza relatia si vor incerca nenumarate modalitati de manipulare pentru a va separa.

Mare Preotesa (asemena Inaltelor Preotese din antichitate)

Visele in care ni se infatiseaza o Mare Preoteasa pot avea semnificatii multiple in viata noastra de zi cu zi, acestea pot arata ca este cel mai bun moment pentru a ramane concentrat la obiectivele noastre si este un moment esential (unic) pentu a incepe sa tinem evidenta fiecarui detaliu din viata. Tot aceasta poate fi si semnul unei mari surprize cu privire la locul de munca. Este posibil sa primiti o marire salariala sau daca intentionati sa va schimmbati locul de munca, este momentul perfect pentru a face acest lucru.

De asemena, Marea preotesa poate fi si, o indicatie cu privire la viata dumneavoastra financiara. Aceasta poate evidentia faptul ca cineva nu va avea incredere in ceea ce priveste finantele si ar trebui sa fiti atent la toate deciziile financiare pe care le luati in curand.

Visand ca sunteti ruda cu o Inalta Preoteasa poate indica faptul ca veti cuceri toate planurile celor care incearca sa va doboare. Va trebui sa gestionati toate barierele cu incredere si ii veti surprinde pe toti cei ce va provoaca.

O Mare Preotesa inchinandu-se si oferindu-va respectul cuvenit evidentiaza faptul ca cineva este indragostit de dumneavoastra. Acea persoana va urmareste mereu si va poarta grija. Daca Mare Preoteasa este urata, atunci acest vis face referire la invidia unei femei si, tot ce itsi doreste aceasta este sa va faca sa suferiti.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!