Semnificatia visului Presedinte / sef de stat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Presedinte / sef de stat

Ce insemna cand visezi Presedinte / sef de stat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Presedinte / sef de stat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Presedinte / sef de stat" :


1. Presedinte / sef de stat

(ultima actualizare)

Atunci cand in vise ne apare actualul presedinte, acesta este un semn ca cel care viseaza vrea sa traiasca o viata mai onorabila si respectata. Simbolistica a acestui vis se refera la o abordare mai diplomatica a vietii.

Imaginea presedintelui in vise poate fi asociata, metaforic, cu imaginea parintelui celui ce il viseaza, in cea mai mare parte a tatalui dar nu este exclus sa fie si a mamei.

Visele cu sefi de stat tind sa se concentreze pe necesitatea visatorului mai asertiv si diplomatic in eforturile cu altii, mai ales intr-o dinamica personala.

Visand ca ati ucis un presedinte in vise, este semn ca va simtiti constans de cererile si ceea ce aveti de oferit celorlalti.

Intalnind Presedintele Romaniei reprezinta sentimente pe cale sa fie expuse asupra unor responsabilitati de putere sau de conducere care in mod normal nu au com sa iasa la suprafata.

Exemple de vise :

1. O femeie a visat ca ea este presedinte si in vis exista sentimentul ca oamenii erau speriati de ea. In viata de zi cu zi s-a simtit puternica dupa depunetra unei plangeri impotriva unui vecin zgomotos si sprindu-l pe acesta cu o posibila amenda.

2. O persoana a visat un presedinte pe moarte. In viata de zi cu zi s-a confruntat cu o mare schimbare in management la locul de munca.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!