Semnificatia visului Prieten mort / persona iubita moarta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Prieten mort / persona iubita moarta

Ce insemna cand visezi Prieten mort / persona iubita moarta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Prieten mort / persona iubita moarta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Prieten mort / persona iubita moarta" :


1. Prieten mort / persona iubita moarta

(ultima actualizare)

Putem incepe prin a preciza faptul ca toate visele, incluzand visele despre amici, prieteni si iubiti morti, sunt o reflecare a ceea ce ni se intampla in viata de zi cu zi. Visle de genul acesta pot avea multiple semnificatii. Moartea in vise a personelor dragi noua are, cu siguranta, cel mai profund impact si este unul dintre cele mai comune vise, potrivit unui studiu din 2003.

In continuare va vom prezenta cateva vise comune ce implica prieteni, iubiti si amici morti:

Prieteni sau amici morti

Un asemnea vis ce are ca tema principala un prieten decedat (dar care in realitate este in viata) ne poate transmite un mesaj simbolic ca ne lipseste compania si timpul petrecut cu acea persoana.

Uneori, daca in realitate prietenul este mort si dumneavoastra l-ati visat ca fiind in regula si nevatamat, prin intermediul visului, el va poate oferi niste sfaturi sau avertismente de care ar trebui sa tineti seama. Alternativ, prietenul decedat pe care l-ati visat poate reprezenta niste trebuiri neterminate. Mintea dumneavoastra pastreaza niste conflicte bine ascunse ce pot crea cicatricii adanci in inconstient.

Daca ati visat ca va luptati cu un prieten mort, ar putea fi vorba despre o lupta sau o cearta nerezolvata inainte de a deceda.

Persoana iubita moarta

In primul rand, daca persoana visata este moarta in realiate, trebuie sa spunem ca visele in care aceasta ne apare se numesc, de obicei, vise de vizitare. De regula, acestea sunt foarte pline de culori si realiste creand sentimentul ca persoana iubita este chiar langa noi. Exista credinta ce persoanele dragi decedate incearca sa comunice cu noi prin diferite moduri. Visele sunt considerate a fi cel mai comun mod de comunicare prin care se pot primi semne usor de recunoscut.

Printre altele, trebuie sa precizam ca persoana iubita decedata poate fi un fel de mesager si va poate livra mesaje destul de importante. Ar trebui sa acordati o atentie deosebita la ceea ce are de spus aceasta.

Exista, de asemenea, un alt motiv pentru aparitia persoanei iubite decedate in vis. Inseamna ca probabil va este dor de ea si ca vi-ar placea sa o revedeti. Visul va ofera posibilitatea de a intra, din nou, in contact cu aceasta.

Visand ca va certati cu persoana iubita decedata. Acest vis ar putea face referire la o greseala din trecut sau poate fi un avertisment asupra faptului ca ar trebui sa va schimbati comportamentul.

Pentru o semnificatie completa a visului va rugam sa constultati si interpretarea visului SARUTUL SAU IMBRATISAREA MORTULUI
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!