Semnificatia visului Prosop

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Prosop

Ce insemna cand visezi Prosop? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Prosop". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Prosop" :


1. Prosop

(ultima actualizare)

In general, visele despre prosoape pot fi considerate mici avertismente pentru evitarea certurilor din viata reala. Este posibil ca cineva sa va testeze rabdarea si sa incerce sa va provoace sa faceti sau sa spuneti ceea ce nu vreti.

Visand ca te stergi cu un prosop

Stergerea corpului cu un prosop sau curatarea corpului cu un prosop sau o carpa uda, reprezinta dorinta de a ascunde ceva. Poate fi vorba despre ceva de care nu sunteti prea mandrii, motiv pentru care vreti sa va asigurati ca nimeni nu va afla.

Prosop rupt

Prosoapele rupte simbolizaza uitare. Din cauza ca sunteti pea concentrati sau prea implicati in ceea ce faceti este posibil sa uitati de ceea ce au nevoie cei din jurul dumneavoastra. Chiar daca familiei sau apropiatiilor le oferiti multiple beneficii, acestia isi voar dori cu totul altceva de la dumneavoasta , si anume, atentie.

Un prosop vechi pe care dumneavoastra il rupeti. Un asemenea vis indica lipsa de repect fata de sine. Nu prea va pasa de dumneavoastra, in schimb, va intereseaza problemele altora. Atentie, acest mod de abordare va a degrada si mai mult calitatea vietii, incercati sa va concentrati enegia si gandurile asupra propriei vieti.

Prosop murdar

De regula, aparitia prosoapelor murdare in visele noastre sugereaza slabiciune, dependenta de vicii, oameni cu influenta negativa sau care profita de ezitarea si bunatatea dumneavoastra.

Prosoape curate

Visele despre prosoape curate sunt semne bune, reprezentand timp benefic, incantator si de revigorare. Chiar daca veti intampina o problema, veti avea puterea si vointa sa rezolvati totul cu un minim efort.

Cumparand prosoape

Visand ca ati cumparat prosoape noi, este semnul unor schimbari in bine, de ex. : mergi la o facultate buna, te angajezi sau schimbi locul de munca cu unul mai bun, te muti in alt oras sa intr-o alta tara, incepi o noua viata alaturi de persoana iubita, etc. Pe de alta parte, tot acest tip de vise poate prevesti si sfasitul unei relatii de lunga durata sau divortul.

Culorile prosoapelor

Semnificatiile prosoapeor din visele dumniavoastra pot fi mai precise daca analizam si culoarea acestora.

Prospul alb simbolizeaza o anume teama de schimbare. Elanul dumneavoastra va este diminuat din cauza lipsei de incredere de sine care nu va lasa sa profitati la maxim de propriul potential.

Prosopul negru face referire la intelegere si indeamna la mai multa ascultare din partea dumneavoastra. Intotdeauna aveti tendinta de a alege cea mai usoara cale de iesire si, din acest motiv, oamenii nu va acorda respect, ba dimpotriva, vor incerca sa va umileasca.

Prosopul rosu prevesteste momente pesionale in viitorul apropiat. De asemenea, poate indica faptul ca sunteti implicati intr-o relatie bazata doar pe atractie sexuala.

Prosopul galben este simbolul geloziei. Poate ca acum cineva din cercul dumneavoatra de cunoscuti are acel ceva la care dumneavoastra ati visat de mult timp.

Progresul in cariera si dobandirea unor castiguri substantiale sunt prevestite de culoare prosoapelor albastre.

Un posop multicolor nu este prea bun, acesta simbolizand neliniste si ganduri ce se bat cap in cap.

2. Prosop

Daca visezi ca folosesti un prosop pentru a-ti sterge mainile sau fata inseamna ca vei deveni prosper.Daca visezi ca folosesti un servetel de hartie inseamna ca vei suferi pierderi financiaree.

3. Prosop murdar

(ultima actualizare)

Prosopul murdar in vise semnifica greutati si durere. Ar putea sugera ca vi se spune exact opusul sau ca ar trebui sa o luati in partea opusa.

Daca visati pe cineva drag acoperit cu un prosop murdar inseamna ca este mai bine sa nu va atasati de aceasta persoana, sa mergeti mai departe fara ea (sau el, dupa caz), altfel veti avea de-a face cu greutati in viata.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!