Semnificatia visului Proteza

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Proteza

Ce insemna cand visezi Proteza? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Proteza". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Proteza" :


1. Proteza

Daca visezi ca iti pierzi proteza dentara, vei avea o serie de neintelegeri cu prietenii.Daca visezi ca porti o proteza dentara, vei avea altercatii cu prietenii, dar din vina ta.

2. Proteza dentara

(ultima actualizare)

In general, visele ce au legatura cu dintii sunt prevestitoare de greutati si obstacole in realizarea scopurilor sau simbolizeaza pierderea unor abilitati.

Proteza dentara reprezinta incercarea de a falsifica ceva pentru a ramane demn sau pentru a va pastra calea. Probabil ca in ultima vreme nu ati fost tocmai cinstit, poate ca v-ati folosit de cineva sau de ceva pentru a modifica un rezultat sau pentru a va ascunde defectele fata de ceilalti.

Vasand o proteza cufundata intr-un pahar cu apa este semn ca trebuie sa acordati mai multa atentie vietii voastre. Poate ca in ultima vreme v-ati implicat in prea multe lucruri si acum ar fi un moment potrivit sa sa invcetiniti motoarele si sa va odihniti pentru o vreme.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!