Semnificatia visului Pupila

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pupila

Ce insemna cand visezi Pupila? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pupila". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pupila" :


1. Pupila

(ultima actualizare)

Daca visati o pupila care nu apartine ochiului uman, precum o pupila de animal, inseamna ca ca ati muncit prea mult si aveti nevoie de odihna. De asemenea, ar putea fi un indiciu pentru o infectie la ochi si ar fi bine sa vedeti un oftalmolog.

Visul in care vedeti pupile inflacarate sugereaza ca unii colegi sau parteneri de afaceri va vor trada.

A visa doar pupila, fara a vedea intreg ochiul poate insemna ca va veti confrunta cu o situatie problematica din cauza unui strain. Trebuie sa aveti grija in confruntarea cu oamenii si sa incercati sa ramanteti neprovocat. In caz contrar, daca vedeti ochiul fara pupile inseamna ca sunteti prea stresat.

Daca sunteti oribilat de o pupila in vise inseamna ca intuitia dumneavoastra va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie. Trebuie sa va ascultati vocea interioara pe viitor.

Visul in care vedeti un om cu pupilele dilatate poate sugera pericol pe drum. Daca sunteti indeajuns de vigilent, puteti evita problemele cu usurinta.

A visa pupile insangerate din cauza unei rani simbolizeaza un pericol. In realitate, pericolul asteapta persoana a carui pupila a fost ranita. Stiind aceasta interpretare, va puteti proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi de probleme.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!