Semnificatia visului Pusca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pusca

Ce insemna cand visezi Pusca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pusca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pusca" :


1. Pusca

Semn ca in sufletul tau sunt niste conflicte nerezolvate, dorinta de razbunare, de a plati cu aceeasi moneda, semn de agresivitate refulata.

2. Pusca

de vei auzi un foc de arma in vis, e semn ca cineva care ti-e drag se va imbolnavi
-daca tu insuti visezi ca tragi cu pusca, e prevestire a unor necazuri.

3. Puscarias

(ultima actualizare)

Daca te visezi puscarias inseamna ca vei avea probleme minore cu un politist.

4. Puscarie

asemenea vis indica multa fericire in casa si succes in afaceri.

5. A fi impuscat

(ultima actualizare)

A fi impuscat in vise poate provoca furie, frica si confuzie, dar exista modalitati practice de a intelege si de a interpreta cu exactitate ceea ce inseamna, in special daca aceste scenarii se repeta.

Visul in care sunteti impuscat in razboi ar putea fi o posibila amintire despre o experienta trecuta.

Daca visati ca sunteti impuscat mortal inseamna experienta unei concluzii, finalul unui conflict, a unei batalii.

6. Impusca

(pe cineva) emotii puternice negative, tentativa de a face rau cuiva, ranire, agresivitate, ura, barfe, critica excesiva
-(fiind impuscat) surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu barfelor, criticilor excesive, agresivitatii.

7. Impuscatura

(Auzind Impuscatura) Vei primi o veste rea.

8. Inpusca

Semn rau - un animal - esti pe cale de a iesi dintr - o relatie primejdioasa - un cerb - nefericire - pe cineva - ai nevoie de ajutor, veste rea.

9. Penitenciar / puscarie / inchisoare

(ultima actualizare)

Penitenciarul, inchisoarea sau puscaria pot face referire la o afectiune limitata in ceea ce priveste psihicul sau la faptul ca va simtiti legat de o situatie din viata de zi cu zi. Visul simbolizeaza libertate de miscare restictionata.

Interpretare detaliata a viselor

De cele mai multe ori acest gen de vise semifica faptul ca in viata de zi cu zi va simtiti mereu captivi. Poate ca exista complicatii in viata emotionala, spirituala sau materiala. Uneori, acest vis ar putea indica si dorinta de a scapa de anumite comportamente sau obiceiuri inadecvate.

Fiind trimis la inchisoare simbolizeaza o relatie bolnavicioasa sau o relatie in care va simtiti captivi sau limitati intr-un fel sau altul.

Daca ati visat o celula de inchisoare, un astfel de vis, sugereaza presiune si stres din partea superiorilor. In general acest vis este asociat cu locul de munca. Celula reprezinta sentimentele referitoare la faptul ca ai fost prins in aceasta situatie, fara posibilitatea de a scapa.

Visand ca va aflati intr-un penitenciar, in conditii de viata dure, un astfel de vis ar putea fi defapt un semn bun. Conditiile de viata precare, cum ar fi alimentele si igiena precara, etc., ar putea simboliza puterea, ceea ce va va ajuta sa depasiti anumite provocari si sa obtineti ceea ce va doriti. In acest caz, cu cat sunt mai grave conditiile, cu atat este mai mare succesul.

Visand ca ati vazut pe cineva la puscarie, un asemenea vis poate semnifica eforturile dvs. pentru a ajuta aceasta persoana sa iase din anumite probleme sau sa atinga un obiectiv. S-ar putea sa deveniti o legatura importanta in succesul si bunastarea lui in viitor.

Daca ati visat un membru al familiei, cum ar fi fratele sau parintele, in inchisoare, un astfel de vis ar putea semnifica controlul asupra gandurilor si actiunilor acestei persoane in viata reala. Acest vis este si un mesaj pentru a-ti reconsidera comportamentul fata de aceasta pesoana si pentru a opri controlul si abuzul acestora intr-un asemenea mod.

Visand ca ati fost eliberat din inchisoare ar putea indica nevoia unor schimbari majore in viata. Uneori, acest vis semnifica depasirea obstacolelor.

Visele in care sunteti implicat intr-o lupta in inchisoare reprezinta confruntari sau dificultati in viitorul apropiat.

10. Pistol / pusca

De te vei visa tinand un pistol in mana inseamna ca esti o persoana curajoasa si vei invinge in problemele pe care la ai. Daca pistolul nu prea are semnificatii in vis, pusca, in schimb, are destule. De exemplu, daca te vei visa tragand cu pusca, in mod sigur vei primi o veste. De asemenea, pusca prevesteste probleme sentimentale.


Afisare de la 1 la 10 din : 10 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Cristea Madalina din Cosoba a scris in

Am visat un cotoi mare ce vroia sa ma atace,era agresiv si mare si vroia multe pers sa scape de el.eu mi am propus sa scap de el si aveam o PUSCA cu care il alergam desi aveam teama,ieram agitate si trageam pe langa,in final il inimersc si trag toata munitia chiar daca ierea la pamant dupa prima lovituta.ce semnifica asta???