Semnificatia visului Rama

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Rama

Ce insemna cand visezi Rama? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Rama". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Rama" :


1. Rama

- tablou pus in rama - satisfactia muncii implinite, te lauzi cu ce ai realizat, esti trata asa cum se cuvine, munca ta este luata in consideratie, perioada in care esti luat in seama si apreciat
-- tablou fara rama - esti implicat in actiuni carora nu le dai prea multa insemnatate, le treci vederea, le ignori, sau nu esti tratat corect de cei din jur, efortul tau este subestimat, desconsiderat.

2. Ramasag

(ultima actualizare)

Daca te visezi castigand un ramasag semnifica faptul ca vei avea parte de un succes la care nu te astepti. De asemenea daca visezi ca pierzi un ramasag vei face niste greseli care o sa te coste.


3. Casa daramata

(ultima actualizare)

Visul in care apare o casa daramata sau ruinata inseamna ca veti avea parte de necazuri in familie.

Daca visati o casa daramata si veche inseamna ca ceva trebuie indreptat in caracterul dumneavoastra, ceva mai vechi ce nu a fostsuficient de bine antrenat sau exploatat.

4. Catarama

(ultima actualizare)

- Daca vezi o catarama - semn de nefericire, de suparare.
- Daca catarama este deschisa sau rupta - semn de necazuri, dificultati.
- Catarama deschisa mai inseamna ca poate ai devenit nerabdator cu anumite lucruri, sau ca ai indoieli in privina unor lucruri legate de viata ta.

5. Daramaturi

(ultima actualizare)

Daramaturile in vise simbolizeaza momente de nereusita, de infrangere peste care sufletul dumneavoastra incearca sa treaca, de care doriti sa uitati. Traumele suferite in trecut si durerea provoocata de acestea sunt inca in stare latenta in interiorul dumneavoastra.

Aceste vise la daramaturi sunt echivalente cu problemele de care trebuie sa va scapati. Sufletul dumneavoastra trebuie eliberat de aceste probleme.

Daca visati ca sunteti printre daramaturi si cautati ceva inseamna ca ati depasit o perioada mai dificila si incercati sa o luati de la capat.

6. Jura / Juramant

Angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate, credinta.

7. Naframa

Primesti veste buna

8. Pastrama

(ultima actualizare)

A vedea pastrama in vise prevesteste bogatie si avere mare. Ar trebui sa va recompensati cu o binemeritata vacanta.

Visul in care mancati pastrama simbolizeaza fortele intunecate ce preiau controlul asupra mintii dumneavoastre. Indica faptul ca s-ar putea sa aveti anumite ganduri malefice care va imping sa comiteti o crima. Ati putea sa atribuiti aceste ganduri spiritelor rele ce incearca sa puna stapanire pe viata dumneavoastra, daca intr-adevar credeti in existenta unor asemenea entitati.

Totusi, ar fi bine sa cereti ajutorul unui specialist, deoarece s-ar putea ca actiunile ciudate ale dumneavoastra sa fie cauzate de un dezechilibru neurologic sau chiar ceva legat de droguri.

9. Telegrama

Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti bune inseamna ca vei castiga mai multi bani.Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti proaste inseamna ca vei avea probleme cu colectorul de taxe.


Afisare de la 1 la 9 din : 9 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!