Semnificatia visului Rapire

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Rapire

Ce insemna cand visezi Rapire? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Rapire". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Rapire" :


1. Rapire

(ultima actualizare)

Daca visezi ca esti rapit , s-ar putea sa te simti controlat si ingradit de circumstante sau de o persoana. Daca altcineva este cel rapit, afli vesti neasteptate.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Iulycutza Cory din Locatie necunoscuta a scris in

Pai eram pe strada si m0au luat 2 tipi si am ajuns intr-un camion acolo erau toti colegii mei de clasa si peste ceva timp am ajuns la o cladire veche si parasita acolo au deschis camionul si la geamuri erau oameni cu pusti.. si euu cu un baiat am iesit si stateam dupa poarta si am vrut sa o scot pe persoana pe care o plac sa mergem acasa ca intr-un fel ciudat cunosteam lpcul.. dar persoana nu a vrut nu stiu de ce si m-am intors inapoi in camion si o priveam cu rautate ei nu ii pasa.. pana la urma ne-au luat si ne-a pus in diferite camere cu gratii eu eram intr-o camera micuta intunecata cu peretii vechi .. si a venit sefu la aia care ne-a rapit si mi-a dat drumu.. am dat sa fug. si m-am intors inapoi si l-am intrebat daca pot sa iau pe cineva de acolo si sa plec.. adica pe persoana pe care o iubesc.. si mi-a spus ca pot.. am fugit repede si cand am gasit-o am luat-o de mana si i-am zis hai sa plecam de aici.. te scot eu de aici.. tot nu vroia sa vina si am tras-o dupa mine... pana am scoso din curtea acelei cladiri.. si mergeam pe jos in drum spre casa .. si dupa m-am trezit.. vreau sa stiu de ce nu vroia sa vina cu mine.. dc se tot ferea?