Semnificatia visului Razboi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Razboi

Ce insemna cand visezi Razboi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Razboi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Razboi" :


1. Razboi

(ultima actualizare)

Razboaiele din vise reflecta fie lupte interne, fie externe, dar si, conflictele experimentate . Trebuie precizat faptul ca razboaiele pot indica, de asemenea, evenimente curente din viata de zi cu zi si modul in care dumneavoastra raspundeti la acestea. In plus, emotiile si actiunile dumneavoastra din timpul visului vor putea oferi indicii pentru o interpretare cat mai corecta a visului.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre razboaie sau puteti continua sa cititi textul (care contine si informatii extra fata de video), depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visele ce implica un razboi

Plecand in razboi

Daca ati visat ca va pregatiti sa mergeti sau ati plecat deja spre frontul de razboi, inseamna, de regula, ca ideologia sau punctele dumneavoastra de vedere sunt opuse fata de ale celor din jurul dumneavoastra. Cu alte cuvinte, inseamna ca sunteti gata sa luptati pentru a demonstra un punct de vedere. Cu toate acestea, daca in vis nu doriti sa mergeti in razboi, inseamna ca cineva sau ceva din viata de zi cu zi va impinge sa faceti lucruri impotriva convingerilor dumneavoastra.

Fiind recrutat pentru razboi

Visand ca ati fost rectutat pentru a lupta intr-un razboi, indica o anume pierdere a controlului. Este posibil ca la locul de munca sa apara noi proiecte majore, cu care sa nu prea fiti de acord. Cu toate acestea, functia si pozitia dumneavoastra va vor forta sa urmati cursul proiectelor si sa actionati in consecinta.

Visand ca luptati intr-un razboi

Faptul ca ati visat ca luptati in razboi, denota haos si dezordine in viata de zi cu zi. Se pare ca lupta continua si conflictele va macina din interior. Luand masuri mai agresive in ceea ce priveste viata dumneavoastra, veti putea sa va indepliniti planurile din agenda.

Visand ca sunteti urmarit intr-un razboi

Un asemenea vis in care sunteti urmarit indica de regula, asumarea si recunoasterea unor probleme din viata de zi cu zi. Cu toate acestea, daca va retrageti si nu alegeti confruntarea directa, inseamna ca tactica dumneavoastra de a evita lupta cu problemele nu este alegerea cea mai buna, dar este o solutie temporara.

Avioane de razboi

Visele despre avioane de lupta au legatura cu un control complet asupra propriilor emotii. Poate ca va lipseste initiativa de a actiona sau de a va implica intr-un lucru pe care vi-l doriti din toata inima. Din cauza indrumarilor gresite este posibil sa alegeti o cale care nu este tocmai buna si, din aceasta cauza, in timpul serviciului sentimentele de rusine si vinovatie se vor intensifica.

Alternativ, avioanele de razboi indica probleme temporare din cauza unei neintelegeri. In cele mai multe cazuri neintelegerile sunt cauzate de actiunile si comportamentul visatorului.

Razboi nuclear

Visele despre razboaie nucleare sunt un memento asupra faptului ca dumneavoastra sau persoanele rivale detineti destule arme si informatii puternice pentru o distrugere reciproca. De asemenea, visul poate prevesti escaladarea unor conflicte deja existente din viata de zi cu zi.

Razboi medieval

Visand un razboi medieval in care participati sau pe care doar il observati, indica stresul din cauza unor lupte din viata reala, care va va pune in pericol sanatatea care ,si asa, este destul de precara.

Castigand un razboi

Visand ca ati obtinut victoria intr-un razboi, este semnul pentru incheierea unei lupte sau a unui conflict de durata, din viata reala. De aici inainte v-a trebui sa luati in considerare obiective pe termen lung. Un asemenea vis poate aparea inainte de a absolvi o scoala sau aproape de castigarea unui proces in instanta, sau atunci cand sunteti in pragul de finalizare a unui proiect foarte important.

Interpretari ale viselor despre razboi culese din popor

  • razboi cu arme de foc - conflicte interne, rezolvarea unor dificultati
  • razboi de tesut - imbelsugare, afli o taina
  • reantoarcerea din razboi - esti foarte increzator in tine
  • vas de razboi - nereusita in profesie
  • vazand un razboi - vesti neasteptate
  • veteran de razboi - relatii bune la serviciu

2. Razboi / Batalie

Niste vesti sunt spre drum spre tine.

3. Razboi de tesut

Semn bun, imbelsugare.

4. Razboinic

(ultima actualizare)

Razboinicul din vise reprezinta un aspect neinfricat al personalitatii dumneavoastra. De asemenea, dati dovada de curaj in moduri si situatii in care altii nu ar face-o. O atitudine curajoasa in fata provocarilor v-ar putea determina sa va infruntati unele temeri care in trecut v-au facut sa ratati sanse unice in viata.

Din punct de vedere negativ, visul in care apare un gladiator / razboinic / luptator, sugereaza o persoana care nu se teme de nici o amenintare.

(de asemnea, vezi si : razboi)

5. Batalie ( razboi )

(ultima actualizare)

Vei avea un sentiment de frica fata de noile greutati ale vietii. (vezi razboi)

6. Tanc de razboi

(ultima actualizare)

visul acesta prevesteste dificultati pe toate planurile vietii tale.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Bratu Alex din Ghiroda, Timis a scris in

Buna dimineata lume! Am visat ca ma aflam in razboiul din Ucraina si nu aveam un sentiment de frica... inca nu luptam , dar eram acolo. Sincer nu imi aduc aminte prea multe :) . Am zis sa scriu despre el aici... dar, parerea mea este ca, visul meu datorat bombardamentului de stiri de la televiziuni si de pe internet. Daca credeti ca inseamna ceva specific va rog sa imi lasati un mesaj aici.