Semnificatia visului Ren

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ren

Ce insemna cand visezi Ren? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ren". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ren" :


1. Ren

Daca visezi ca vezi reni in aer liber sau reni de Craciun inseamna ca vei fi incurajat sa faci investitii.

2. Renastere renascut

- Visul in care esti nascut din nou indica faptul ca trebuie sa te ocupi de problemele pe care pana acum le-ai evitat. Este posibil sa iti fi fost data o a doua sansa pentru a recastiga ceea ce anterior ai considerat a fi pierdut.
Alternativ, visul inseamna o noua etapa din viata ta. Privesti in spre viitor si nu te mai leaga prea multe de trecut.

3. Renovare

Daca visati ca sunteti in renovari indica faptul ca sunteti in cautarea unei noi perspective in viata dumneavostra. Ideile si obiceiurile vechi vor fi inlocuite cu noi moduri de a privi lumea.

4. Tren

Trenul in vise reprezinta conformitatea. Pur si simplu va lasati putat de val, faceti ce fac si ceilati din jurul dumneavoastra. Alternativ, acest vis poate sugera ca sunteti foarte metodic. Aranjati prioritatile intr-un mod specific si faceti lucrurile intr-o maniera ordonata si secventiala. In special, daca vedeti un tren de marfa , atunci acesta face referire la poverile si problemele pe care le traversati. Este de asemenea un simbol al muncii manuale.

- Daca vedeti un tren de calatori, atunci acest vis se refera la munca mentala.

- Daca vedeti sau chiar va jucati cu o macheta de tren , inseamna ca doriti mai mult control si putere asupra propriei vieti.

Trenurile in vise pot fi, de asemenea, o metafora de "imbarcare" pentru un eveniment, un loc de munca sau un scop.

Potrivit lui Freud, un tren este analog cu organul sexual masculin.

Un accident de tren in visul unei persoane este o experienta destul de deranjanta si chiar poate deveni un cosmar. Daca ati visat ca sunteti lovit de tren inseamna ca sunteti pe calea gresita a vietii. Aceasta semnificatie este valabila si in cazul in care visati ca altcineva este lovit de tren. Poate ca trebuie sa il calauziti in directia cea buna. Astfel de vise pot fi, de asemenea, o proiectie a propriului sine. Cu alte cuvinte, sunteti pe o cale gresita si trebuie sa va modificati cursul.

Calatoriti intr-un tren care este lovit de catre alt tren sau observati o coliziune a trenului - acest vis sugereaza faptul ca viata vi-a scapat de sub control. "Acidentul" este sentimentul dumneavoastra despre o situatie din viata de zi cu zi . Accidentarea poate indica, de asemenea, ca este mai bine sa nu calatoriti pentru o vreme. Accidentele de tren se pot referi si la probleme in afaceri. In general sunt avertismente.

Auzind un in vise un tren trecand semnifica faptul ca ceva a trecut pe langa dumneavoastra, ati pierdut sau ati ratat o oportunitate.

Alte semnificatii din carti vechi despre acest vis:

  • Cina in tren - dorinte adanci ce nu s-au implinit.
  • Va dati jos din tren - veti trece printr-o criza sentimentala.
  • Un tren care deraiaza - faliment.
  • Tren in viteza - sunteti calm si multumit.
  • Tren plecand - aveti capacitatea de a aborda cu pricepere problemele de zi cu zi. Plecand cu intarziere- griji despre sanatatea unei rude
  • Tren sosind in gara - o relatie profesionala importanta este iminenta.

5. Tren

Daca visezi ca esti intr-un tren inseamna ca va trebui sa te concentrezi mai mult la ceea ce faci, pentru a avea rezultate.

6. Tren de marfa

Daca visezi ca vezi sau ca mergi cu un tren de marfa, problemele tale de afaceri vor fi mai usor de suportat.

7. Trena

Daca o femeie viseaza ca are o rochie cu trena, aceasta este o prezicere despre o relatie placuta cu un barbat atractiv.

8. Grenada

Visul in care o grenada este aruncata avertizeaza ca va trebui sa aveti grija cum va comportati cu prietenii si colegii de munca. Daca visati ca aruncati o grenada inseamna ca va veti pierde increderea in sine datorita unor greseli.

Daca visati ca o grenada explodeaza inseamna ca veti avea un drum cu peripetii.

Visul in care folositi o grenada impotriva unui dusman sugereaza pericole ascunse.

9. Arena

O arena este un spatiu inchis, adesea rotund, in care se desfasoara anumite competitii sau spectacole. Astfel ca arena in vise ar putea insemna ca va invartiti in cerc in legatura cu luarea unei decizii.

A visa ca sunteti intr-o arena inseamna ca trebuie sa fiti undeva unde va puteti demonstra talentul, unde va puteti exprima liber. aveti nevoie de o scena, de o platforma pentru autoexprimare. Alternativ, visul mai poate indica faptul ca exista o problema ce trebuie adusa la lumina.

Din punct de vedere spiritual, arena in vise sugereaza o forma ritualizata de lupta sau, uneori, de sacrificiu, dar mai poate sugera si nevoia de spatiu.

10. Sirena

Nu te increde in juraminte
-- auzind- vesti fara prea mare importanta
-- cantand- pasiune nefasta, autodistrugere
-- in apa- curse intinse sentimentelor.


Afisare de la 1 la 10 din : 23 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!


S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele subiectele de pe forum: