Semnificatia visului Roba

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Roba

Ce insemna cand visezi Roba? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Roba". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Roba" :


1. Roba

judecatoreasca- vorbe mincinoase.

2. Acrobat

(ultima actualizare)

In toate civilizatiile, acrobatul, saltimancul, clownul, juonglerul au detinut un loc important. La Moscova, in cimitirul oamenirol celebri, un clovn isi are mormantul de marmura, alaturi de balerine, scriitori, filozofi, oameni de stat ai vechiului si al noului regim. Acrobatii, adesea evocati in literatura si in artele plastice, nu apartin unei simbolistici prea bine definite. Cu toate acestea, putem observa ca ei se inscriu intr-una din cele mai constante teme ale imaginarului si reveriilor umane. S-ar putea ca ei sa semnifice voioasa libertate a celor care s-au eliberat de conditiile comune.

Acrobatul este simbolul echilibrului critic, bazat pe nonconformism si miscare, fiind in acest sens un factor de progres.

A vedea un acrobat in timpul reprezentatiei sale este semn ca vei avea dificultati in afaceri prietenie si dragoste .

Acrobatia simbolizeaza elanul spre o conditiesupraumana, ea este un extaz al corpului. Mergand in maini, cu capul in jos si picioarele in aer, acrobatul evoca figura spanzuratului, cel de-al XII-lea arcan al jocului de Tarot. El este deci simbolul eminamente initiatic si complex al rasurnarii valorilor.


3. Acrobat

(pe sarma sau la trapez) Situatie riscanta, hazardanta, se cere curaj si infruntarea pericolului de unul singur, intr-o situatie incerta, dar cu posibilitatea de a primi sprijin la nevoie
-nesiguranta, teama de a gresi
-(cazand) ai nevoie de autocontrol sau de o alternativa de rezerva, care sa te scoata din impas in cazul unui posibil esec.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!