Semnificatia visului Rochie roz

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Rochie roz

Ce insemna cand visezi Rochie roz? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Rochie roz". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Rochie roz" :


1. Rochie roz

(ultima actualizare)

Rochia roz este un simbol destul de ambiguu, aceasta avand multiple semnificatii precum: iluzii, noroc in dragoste, inselaciune, sperante, etc.

Trebuie sa luati in considerare faptul ca uneori, in functie de visator, hainele de culoare roz vor indica o naivitate excesiva.

Vazand o rochie roz in vis ar putea face referire la unele dorinte sau asteptari nerealiste din viata de zi cu zi. De asemenea, visul arata o situatie sau o preoblema care pentru dumneavoastra este oarecum neclara. Aveti tendinta de a nu va increde in propria capacitate de a va atinge obiectivele.

Daca v-ati visat purtand o rochie roz, este semn ca in curand veti scapa de ceva rau din viata dumneavoastra (o persoana, o povara, etc.), dar , pentru ca aceasta sa se infaptuiasca, va trebui sa va schimbati comportamentul.

Daca un barbat s-a visat imbracat in haine de femeie roz (rochie roz), inseamna ca acesta se confrunta cu pierderea masculinitatii si dizgratie din partea celor apropiati. Alternativ, rochia roz simbolizeaza descurajare si indurarea unor dificultati.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!