Semnificatia visului Roscat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Roscat

Ce insemna cand visezi Roscat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Roscat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Roscat" :


1. Roscat

(ultima actualizare)

Sa visezi ca esti roscata sugereaza ca aveti nevoie de mai multa spontaneitate si vitalitate in viata dumneavoastra. Este timpul pentru a face unele schimbari dramatice.

2. Par roscat

(ultima actualizare)

Parul roscat simbolizeaza dorinta de a actiona impulsiv si de a trai momentul. Poate ca veti face anumite schimbari majore, mai ales daca ati ajuns la concluzia ca lucrurile au devenit obositoare sau plictisitoare.

Visand ca aveti parul roscat. Un asemnenea vis prevesteste aparitia unei noi surse de venit. Acest venit poate apare sub forma unei noi mosteniri sau in urma realizarii unui nou proiect. De asemnea, visu poate simboliza si faptul ca eforturile dumneavoastra vor fi pline de satisfactii.

In continuare va vom prezenta cele importante vise din punct de vedere a semnificatiei lor:

Femeie cu parul roscat

In general, roscatele din visul dumneavoastra (mai ales daca sunteti barbat) sunt intruchiparea pasiunii.

Din punct de vedere psihologic, daca un barbat casatorit a visat ca sotia sa are parul roscat, inseamna ca viata intima a acestora a devenit mai pasionala, intensa sau stralucitoare.

Visand o femeie care si-a vopsit parul rosu este semn ca cineva incearca sa aibe un fel de efect magic asupra dumneavoastra.

Un conflict cu o roscata necunoscuta prevesteste un risc crescut de cearta si probleme in viata de cuplu.

Visand o femeie cu parul roscat, dar care in realitate are o culore diferita a parului, este semn ca exista o probabilitate foarte mare ca acea femeie sa ascunda unele lucruri fata de dumneavoastra. Alternativ, in unele cazuri acest par rosu este o proiectie a pasiunii sau a iubirii secrete purtata acelei femei.

Barbat cu parul roscat

Visarea unui barbat roscat este un semn de bogatie, succes si aventuri. De asemena parul rosu al unui barbat simbolizeaza recompensa, onoare, recunoastere si lauda pentru realizarile dumneavoastra.

Cal roscat

Calul roscat prezice o serie de obstacole si intamplari ce va vor da senzatia ca va fuge pamntul de sub picioare.

Un cal rosu ca focul este simbolul intuitiei care, de obicei, nu il va dezamagi pe visator. Ar trebui, totusi, sa tineti cont de vocea ratiunii, daca nu veti face asta va veti alege in scurt timp cu o multime de dusmani. De asemena, calul cu par rosu este un semn al emotiilor ireprimabile, expansive. Cel mai probabil, traiti un capriciu, luand in considerare mai mult sentimentele decat ratiune.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!