Semnificatia visului Rosii / patlagele

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Rosii / patlagele

Ce insemna cand visezi Rosii / patlagele? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Rosii / patlagele". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Rosii / patlagele" :


1. Rosii / patlagele

(ultima actualizare)

Visarea patlagelelor este destul de comuna, acestea fiind considerate un semn de noroc in mai multe culturi. Visele despre rosii simbolizeaza pasul intr-o noua faza a vietii, putand fi vorba si despre un nou loc de munca. De asemenea, rosia sugereaza faptul ca in urma decizilor din trecutul apropiat totul va deveni mai infloritor si mai frumos, tendinta de bine putand fi observata la orice pas.

Patlagelele rosii pot reflecta pasiunea dintr-o relatie, in timp ce rosiile verzi sunt definite ca speranta si optimism pentru a atinge un obiectiv.

Culoarea rosie a patlagelelor este simbolul norocului in China si din punct de vedere psihologic, atat culoare cat si leguma, arata dorintele visatorului pentru o viata prospera si frumoasa.

Desigur, ca si majoritatea simbolurilor ce apar in vise, rosiile pot avea si ele semnificatii negative in functie de context, gust si de stare pe care aceste o creaza.

Cele mai comune vise cu si despre rosii

Visul in care culegeti rosii denota faptul ca rabdarea dumneavoastra va da roade. Alternativ, visul este un simbol pentru bogatie si fericire.

Rosiile invinetite, innegrite sau patate sunt semnul unor afectiuni sau boli din viitorul apropiat.

Vazand rosii verzi si necoapte. Indiferent daca acestea sunt in camp, intr-un cos, pe masa sau in frigiderul dumneavoastra, ele simbolizeaza trairea unor dezamagiri sau a unor vremuri severe. De asemeanea, rosiile verzi sun un simbol al imaturitatii. Chiar daca acest lucru pare a fi un semn rau, acesta este un avertisment asupra faptului ca nu va traiti viata asa cum ar trebui. Imbunatatirea comportamentului si asumarea responsabilitatii este directia cea buna!

Visand ca aveti grija de plantele care in viitor vor produce rosii, inseamna ca exista unele persoane care va poarta gelozie. Aceste persoane va cunosc unele secrete si va trebui sa fiti prudent si sa va alegeti cu atentie cuvintele atunci cand interectionati cu acestea.

Plantarea rasadului de rosii simbolizeaza o familie fericita si, in unele cazuri, noi membri ai familiei.

Planta cu rosii coapte pe ea reprezinta starea dumneavoastra emotionala. Acest vis arata ca o schimbare se apropie si ca trebuie sa folositi acel moment pentru a obtine rezultate pozitive, astfel veti pierde oportunitati. Cu cat sunt mai multe rosii pe palanta sau mai mari, cu atat randamentul este mai mare.

Rosiile putrede sunt semnul nenorocului. Acestea simbolizeaza boli, mai ales daca simtiti si un miros deranjant. In general visul face referire la o boala ce se va abate asupra unei rude sau a unei persoane apropiate din viata dumneavoastra.

Consumul rosiilor in vise

Acest vis poate insemna faptul ca va ascundeti dragostea fata ceilati. Alternativ, consumul de rosii poate simboliza noi modalitati de a depasi unle obstacole din viata dumneavoastra.

Prepararea unui fel de manacare in care folositi rosii sau suc de rosii prevesteste un anume succes sau o satisfactie de natura sexuala. De asemena, sosul sau sucul de rosii simbolizeaza un prieten sau un partener fermecator.

Consumul rosiilor verzi sau necoapte simbolizeaza actiuni impotriva vointeti dumeavoastra. Trebui sa fiti atenti la persoanele din jurul dumneavoastra, acestea implica si colegii scoala sau de la locul de munca.

Gatind o supa de rosii simbolizeaza faptul ca veti trai o dragoste pasionala. Acelasi lucru putem spune si despre prepararea bulionului sau a scului de tomate.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!