Semnificatia visului Sapun

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sapun

Ce insemna cand visezi Sapun? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sapun". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sapun" :


1. Sapun

(ultima actualizare)

Acesta este momentul maturizarii dumneavoastra, cel putin asa il percep cei din jur, este momentul in care veti fi sincer cu voi insiva si cu cei din jur, veti analiza cu seriozitate sansele realizarii unor vise de demult urmarite. Tot acum fiind atat de deschis si darnic cu ceilalti este posibil sa intalniti si profitori, lingusitori care nu doresc altceva decat sa beneficieze de pe urma dumneavoastra. De aceea fiti foarte atent la nouile prietenii sau chiar la cei care stiti ca nu au decat un singur scop si acela de a profita de bunatatea altora.

Sapunul simbolizeaza, de asemenea, vesti bune si curatare spirituala. Insa, toate acestea vor avea efect pe o perioada destul de scurta. In continuare va vom prezenta o serie de vise comune si interpretarea acestora:

Vazand sau folosind sapun

Faptul ca ati vazut un sapun in visul dumneavoastra, este un semn de atentie cu privire la latura dumneavoastra spirituala. Analizand si incercand sa intelegeti anumite momente din viata dumneavoastra, efectuati o curatenie spirituala.

Daca ati folosit sapunul in vis este semn ca a sosit timpul sa va desprindeti de amintirile si sentimentele din trecut. Spalarea intensa cu sapun poate insemna faptul ca incercati sa scapati de unlele traume sau dureti care inca va ranesc. De asemenea, visul pote fi asociat marturisirii unui secret.

Sapun parfumat

Sapunul parfumat prevesteste o peropada remarcabila sau o poveste de iubire. Poate ca veti intalni o persoana sensibila si romantica sau, poate ca, veti trai noi experiente sau senzatii. In schimb, daca sapunul miroase urat, este semnul unei mari dezamagiri sau poate reprezenta deznadejdea dumneavoastra fata de unele persoane.

Vanzarea sau cumpararea sapunului

Visul in care cumprati sapun este asociat unui proiect profesional. Trebuie sa va ganditi bine si sa analizati toate aspectele proiectului inainte de a investi mai mult timp sau mai multi bani in acesta.

Vanzarea sapunului prevesteste importanta unei anumite decizii. De asemenea, visul poate simboliza o noua etapa din viata dumneavoastra.

Mancand sapun

Acest vis este unul ciudat, dar nu este neobisnuit, dimpotriva, este unul destul de comun asociat cu dezamagiri, neincredere de sine sau fata de altii. De asemenea, acest vis porta un mesaj destul de important: trebuie sa renuntati la sentimentele negative si sa va deschideti tuturor oportunitatilor!

Productia de sapun

Fabricand sapun sau producand sapun de casa, inseamna ca in viitorul apropiat veti oferi sfaturi sau avertismente unor persoane. Acest lucru datoareaza faptului ca aveti credinta ca prin munca dumneavoastra puteti rezolva si problemele altora. Insa, atentie, fiti pregatit, deoarece nu intotdeauna oamenii isi doresc cu adevarat ceea ce spun ca spun ca isi doresc.

Sapun colorat

Culoare sapunului poate oferii semnificatii specifice, de ex:

  • Sapunul alb simbolizeaza imbunatatirea situatiei financiare
  • Sapunul albastru simbolizeaza calmul si armonia din relatie (daca nu exista in momentul de fata, ar trebui sa va amintiti de ea!)
  • Sapunul galben reprezinta sfarsitul unui ciclu prost din punct de vedere financiar
  • Sapunul rosu indidica pasiuni, momete speciale si vremuri bune. Totusi, nu va faceti planuri pentru viitor.
  • Un sapun de culoare verde simbolizeaza sanatatea. Chiar daca in acest moment nu va simtiti prea bine, veti fi din nou plini de energie si sanatosi.
  • Sapunul violet prezinta momentul oportun pentru dezvoltarea laturei spirituale.

Alunecand pe sapun

Indiferent daca ati alunecat pe sapun lichid, pe o bucata de sapun sau pe un sapun intreg, visul simbolizeaza faptul ca ati gresit cu ceva. Pentru a nu suferi rani emotionale sau pentru ca imaginea dumneavoastra sa nu fie afectat, va sfatuim sa cantariti cu atentie actiunile si comportamentul dumneavoastra.

2. Balon de sapun

(ultima actualizare)

Balonul de sapun poate simboliza spulberarea spulberarea iluzilor si a tuturor sperantelor. Pentru o mai buna interpretare a acestui vis este important sa retinti daca dumneavoastra sau o alta persona creatza baloane de sapun.

Baloanele de sapun pe mainile altei persoane sacu create de aceasta intr-in alt mod, simbolizeaza necesitatea de a clarifica unele situatii care creaza tensiune. De asemenea, acest vis poate prevesti multiple dezamagiri.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!