Semnificatia visului Sapun

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4607 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sapun

Ce insemna cand visezi Sapun? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sapun". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sapun" :


1. Sapun

Acesta este momentul maturizarii dumneavoastra, cel putin asa il percep cei din jur, este momentul in care veti fi sincer cu voi insiva si cu cei din jur, veti analiza cu seriozitate sansele realizarii unor vise de demult urmarite.Tot acum fiind atat de deschis si darnic cu ceilalti este posibil sa intalniti si profitori, lingusitori care nu doresc altceva decat sa beneficieze de pe urma dumneavoastra. De aceea fiti foarte atent la nouile prietenii sau chiar la cei care stiti ca nu au decat un singur scop si acela de a profita de bunatatea altora.

2. Balon de sapun

Balonul de sapun poate simboliza spulberarea spulberarea iluzilor si a tuturor sperantelor. Pentru o mai buna interpretare a acestui vis este important sa retinti daca dumneavoastra sau o alta persona creatza baloane de sapun.

Baloanele de sapun pe mainile altei persoane sacu create de aceasta intr-in alt mod, simbolizeaza necesitatea de a clarifica unele situatii care creaza tensiune. De asemenea, acest vis poate prevesti multiple dezamagiri.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!