Semnificatia visului Saraci

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4611 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Saraci

Ce insemna cand visezi Saraci? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Saraci". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Saraci" :


1. Saraci

Daca visati o presoana sau un grup de persoane amarate inseamna ca sunteti foarte ingrijorat cu privire la o tranzactie, poate ca vindeti o casa, un teren, poate faceti un schimb de locuinte sau trebuie sa primiti o mostenire, oricare ar fi motivul real dumneavoastra nu va puteti potoli ingrijorarea.Ei bine, poate sunt simple griji, nimic nefondat, poate pentru linistea dumneavoastra ar trebui sa verificati documentatiile sau orice poate da crus acestor lucruri, orice pentru a va linisti sufletul incarcat de aceste griji.Oricum ar fi, fiti cu ochii in patru si pregatit sa identificati problemele reale.

2. Saracie

Visele in care suntem saraci, de obicei ne sugereaza ca nevoile noastre de baza nu sunt indeplinite. Pobabil ca ne simtim neimpliniti fie emotional, fie material. Frecvent este necesar sa analizam in profunzime situatia pentru a vedea care sunt aceste nevoi ale noastre.

Saracia in vise poate fi proiectata de situatiile nesatisfacatoare , saracie in realizari. Poate ca acest vis dezvaluie nevoia de a infrunta aceste situatii.

Din punct de vedere spiritual saracia poate sugera jertfa de sine.

Vezi si visul Saraci
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Lungu Maria DariaBucuresci, Hunedoara

Am visat iar un om sărac, dar de data asta am visat o fată un pic mai mare ca mine și a venit la mine acasă. Pentru că eram bogată vroia să facă o chestie să uit tot ca să ne schimbe locurile în viață (adică ea să fie bogată și eu săracă). Numai știu ce am făcut după aia, dar multe lucruri ciudate presupun. La sfarșitul visului, cred că m-a întrebat sau eu am spus, nu mai știu cum de am spus asta, dar i-am spus că mi-a murit mama (a doua oară cand visez că a murit). Acest vis are legătură cu mama, cu om sărac, sau cu vise repetate?