Semnificatia visului Saraci

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Saraci

Ce insemna cand visezi Saraci? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Saraci". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Saraci" :


1. Saraci

Daca visati o presoana sau un grup de persoane amarate inseamna ca sunteti foarte ingrijorat cu privire la o tranzactie, poate ca vindeti o casa, un teren, poate faceti un schimb de locuinte sau trebuie sa primiti o mostenire, oricare ar fi motivul real dumneavoastra nu va puteti potoli ingrijorarea.Ei bine, poate sunt simple griji, nimic nefondat, poate pentru linistea dumneavoastra ar trebui sa verificati documentatiile sau orice poate da crus acestor lucruri, orice pentru a va linisti sufletul incarcat de aceste griji.Oricum ar fi, fiti cu ochii in patru si pregatit sa identificati problemele reale.

2. Saracie

(ultima actualizare)

Visele in care suntem saraci, de obicei ne sugereaza ca nevoile noastre de baza nu sunt indeplinite. Pobabil ca ne simtim neimpliniti fie emotional, fie material. Frecvent este necesar sa analizam in profunzime situatia pentru a vedea care sunt aceste nevoi ale noastre.

Saracia in vise poate fi proiectata de situatiile nesatisfacatoare , saracie in realizari. Poate ca acest vis dezvaluie nevoia de a infrunta aceste situatii.

Din punct de vedere spiritual saracia poate sugera jertfa de sine.

Vezi si visul Saraci
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Lungu Maria Daria din Bucuresci, Hunedoara a scris in

Am visat iar un om sarac, dar de data asta am visat o fata un pic mai mare ca mine si a venit la mine acasa. Pentru ca eram bogata vroia sa faca o chestie sa uit tot ca sa ne schimbe locurile in viata (adica ea sa fie bogata si eu saraca). Numai stiu ce am facut dupa aia, dar multe lucruri ciudate presupun. La sfarsitul visului, cred ca m-a intrebat sau eu am spus, nu mai stiu cum de am spus asta, dar i-am spus ca mi-a murit mama (a doua oara cand visez ca a murit). Acest vis are legatura cu mama, cu om sarac, sau cu vise repetate?