Semnificatia visului Sarcina

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sarcina

Ce insemna cand visezi Sarcina? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sarcina". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sarcina" :


1. Sarcina

(ultima actualizare)

Daca visezi ca ai o sarcina este semn ca te poti bucura mai mult in compania unor prieteni sinceri.

Visand o sarcina falsa (credeti ca sunteti gravida dar aflati ca nu este asa), este posibil sa intampinati probleme la atingerea unui nou obiectiv personal sau a unui proiect. Va faceti griji cu privire la o noua aventura care poate esua.

Vedeti si visul: Gravida

2. Sarcina pierduta

(ultima actualizare)

Precizam inca de la inceput ca visele despre o sarcina pierduta / avort spontan pot aparea indiferent daca sunteti gravida sau nu. Nimanui nu ii place sa vorbeasca despre un avort spontan dar, fara indoiala, veti constata ca visul este unul ingrozitor si va veti trezi cu sentimente reale de frica si durere. Atentie, daca sunteti gravida, astfel de vise pot decansa anxietate in viata reala.

Visele despre o sarcina pierduta se bazeaza, de obicei, pe un val de emotii intense. Ceea ce este important de retinut este ca un asemenea vis nu este neaparat o prezicere ca veti experimenta asa ceva in realitate. Trebuie sa retinteti ca astfel de vise sunt simbolice si denota unele frici si anxietati ascunse din viata de zi cu zi. Probabil ca sunteti suparata cu privire la unele schimbari din viata si aceste sentimente se manifesta in subconstient.

Visele despre pierderea fatului nenascut sunt considerate a fi normale pentru femeile la varsta fertila. In majoritatea circumstantelor, aceste vise denota emotii intense. Adesea, aceste vise reprezinta blocaje ca induc incertitudine si nesiguranta.

In mod simbolic, visele despre o sarcina pierduta inseamna ca planurile dumneavoastra nu decurg prea lin si, ca exista obstacole care blocheaza progresul. Pierderea fatului simbolizeaza esecul in evorturile pe care le credeati garantia succesului.

Daca sunteti barbat si ati visat ca partenerul se confrunta cu un avort spontan, inseamna ca va temeti de schimbari si responsabilitati. Sarcina pierduta poate simboliza, de asemenea, ca in subconstient va doriti foarte mult copii dar pe lanaga aceasta exista si o tema de proportii ca este posibil ca partenerul sa piarda sarcina.


3. Insarcinata

(ultima actualizare)

Daca visezi ca esti insarcinata simbolizeaza un aspect al vostru sau un aspect din viata ta personala, care este in crestere sau in curs de dezvoltare. Alternativ, daca incercati sa ramaneti gravida in vis, atunci poate fi o dorinta implinita.

Daca visezi ca esti insarcinata si copilul moare in tine sugereaza ca un proiect pentru care ati depus mult efort se destrama si se deterioreaza incet.

Vezi si Gravida

4. Test de sarcina

(ultima actualizare)

Visul in care faceti un test de sarcina indica faptul ca veti incepe o perioada noua din viata dumneavoastra (prieteni noi, un nou loc de munca).

De asemenea, se poate interpreta ca o teama, o neliniste a dumneavoastra de a ramane insarcinata.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!