Semnificatia visului Scari

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Scari

Ce insemna cand visezi Scari? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Scari". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Scari" :


1. Scari

Daca visezi ca te prabusesti pe scari inseamna ca va trebui sa fii atent sa nu fii implicat intr-un complot.Daca visezi ca maturi sau speli inseamna ca vei avea conditii mai bune de viata.

2. Penitenciar / puscarie / inchisoare

(ultima actualizare)

Penitenciarul, inchisoarea sau puscaria pot face referire la o afectiune limitata in ceea ce priveste psihicul sau la faptul ca va simtiti legat de o situatie din viata de zi cu zi. Visul simbolizeaza libertate de miscare restictionata.

Interpretare detaliata a viselor

De cele mai multe ori acest gen de vise semifica faptul ca in viata de zi cu zi va simtiti mereu captivi. Poate ca exista complicatii in viata emotionala, spirituala sau materiala. Uneori, acest vis ar putea indica si dorinta de a scapa de anumite comportamente sau obiceiuri inadecvate.

Fiind trimis la inchisoare simbolizeaza o relatie bolnavicioasa sau o relatie in care va simtiti captivi sau limitati intr-un fel sau altul.

Daca ati visat o celula de inchisoare, un astfel de vis, sugereaza presiune si stres din partea superiorilor. In general acest vis este asociat cu locul de munca. Celula reprezinta sentimentele referitoare la faptul ca ai fost prins in aceasta situatie, fara posibilitatea de a scapa.

Visand ca va aflati intr-un penitenciar, in conditii de viata dure, un astfel de vis ar putea fi defapt un semn bun. Conditiile de viata precare, cum ar fi alimentele si igiena precara, etc., ar putea simboliza puterea, ceea ce va va ajuta sa depasiti anumite provocari si sa obtineti ceea ce va doriti. In acest caz, cu cat sunt mai grave conditiile, cu atat este mai mare succesul.

Visand ca ati vazut pe cineva la puscarie, un asemenea vis poate semnifica eforturile dvs. pentru a ajuta aceasta persoana sa iase din anumite probleme sau sa atinga un obiectiv. S-ar putea sa deveniti o legatura importanta in succesul si bunastarea lui in viitor.

Daca ati visat un membru al familiei, cum ar fi fratele sau parintele, in inchisoare, un astfel de vis ar putea semnifica controlul asupra gandurilor si actiunilor acestei persoane in viata reala. Acest vis este si un mesaj pentru a-ti reconsidera comportamentul fata de aceasta pesoana si pentru a opri controlul si abuzul acestora intr-un asemenea mod.

Visand ca ati fost eliberat din inchisoare ar putea indica nevoia unor schimbari majore in viata. Uneori, acest vis semnifica depasirea obstacolelor.

Visele in care sunteti implicat intr-o lupta in inchisoare reprezinta confruntari sau dificultati in viitorul apropiat.


3. Puscarias

(ultima actualizare)

Daca te visezi puscarias inseamna ca vei avea probleme minore cu un politist.

4. Puscarie

asemenea vis indica multa fericire in casa si succes in afaceri.


Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Monica Stefan din Locatie necunoscuta a scris in

AM VISAT CA AVEAM O PAINE ROTUNDA IN MANA SI ERAM INTRO CLADIRE CARE IERA IN CONSTRUCTIE IAR IEU URCAM SI COBORAM SCARILE ACELEI CLADIRI. UN MUNCITOR MIA CERUT PAINE IEU AM RUPT SI IAM DAT DIN PAINE.. IE DE RAU??

Filip PuÅŸca din Chisinau, Moldova a scris in

Am visat ca faceam sex pe scari dar nu am simtit nimic placere parca era in vant. Ce oare ar insemna stie cineva?