Semnificatia visului Scaun

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Scaun

Ce insemna cand visezi Scaun? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Scaun". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Scaun" :


1. Scaun

In vis scaunul este semn de autoritate, semnifica puterea, poate vi se face dreptate intr-o problema ce necesita o solutionare cat mai urgenta, daca erati implicat intr-un proces sau o problema legala ce necesita solutionarea doar pe cale juridica acum este momentul rezolvarii, daca ati intrat intr-o incurcatura din care nu sperati ca veti mai iesi, cineva din cadrul juridic sau cu o autoritate mult mai mare decat a dumneavoastra va va sari in ajutor.

2. Scaun cu rotile

(ultima actualizare)

Daca in viata de zi cu zi nu utilizati un scaun cu rotile si ati visat ca va aflati intr-un scaun cu rotile, visul sugereaza ce trebuie sa va opriti din a mai depinde de altii. Alternativ, un scaun cu rotile indica faptul ca va bazati prea mult pe ajutorul altora, astepati sa fiti impins de la spate. Trebuie sa va impuneti punctul de vedere si sa incercati sa luati decizii singur(a).

Daca visati pe altcineva intr-un scaun cu rotile, inseamna ca acea persoana are nevoie de ajutorul dumneavoastra.


3. Telescaun

(ultima actualizare)

Visul in care mergeti cu telescaunul inseamna ca atingeti noi scopuri si va invingeti frica. Sunteti in controlul emotiilor dumneavoastra si va confruntati orice inhibitie pe care ati reprimat-o.

Daca visati ca mergeti cu telescaunul si urmariti alti oameni inseamna ca viata trece pe langa dumneavoastra. In loc sa preluati controlul vietii dumneavoastra si sa fiti mai proactivi, va lasati in voia sortii.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Savina Mirea din Mazara del Vallo a scris in

Asa este

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

pentru o fractiune de secunda am visat un barbat in scaun cu rotile. Era langa mine si se uita la mine, dar nu stiu deloc cine era. Adica nu l-am recunoscut