Semnificatia visului Schelet

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Schelet

Ce insemna cand visezi Schelet? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Schelet". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Schelet" :


1. Schelet

(ultima actualizare)

Acest vis este legat de dezvoltarea spiritismului intr-un individ si poate arata o imensa energie in viata. Exista o legatura intre schelete si nevoia de constientizare a materialului de baza. Asfel de vise pot indica ca este timpul sa va ganditi la ceea ce aveti in prezent si la ceea ce va asteptati sa aveti si apoi concentrati-va asupra a ceea ce va face fericit in viata.

Visarea unui schelet indica o intelegre in viitor. Un schelet incomplet sau rupt reprezinta necesitatea de a va gandi la sentimentele altora.

Visand ca vedeti un schelet in oglinda inseamna ca va simtiti lipsit de putere, un esec total sau traiti o viata care va aminteste la tot pasul cat de multe ati pierdut. Traind cu amintirea cat de bine a fost.

Exemple de vise cu scheleti:

  • Un barbat a avut cosmaruri recurente despre un schelet al unei tinere care il urmarea. In viata reala, el a permis in mod accidental ca aceasta fata sa se inece si nu putea sa scape de vina ca viata ei i-a scapat printre degete.
  • O femeie insarcinata a visat ca a intrat in travaliu si ca a vazut corpul bebelusului ei ca fiind unul de schelet. In viata de zi cu zi, aceasta a fost la doua zile distanta de nastere si se temea de complicatii la nastere care ar putea cauza moartea copilului.
  • On alt barbat a visat ca este urmarit de un schelet. In cazul acestuia, un sentiment de vina l-a colplesit dupa moartea celei mai mici surori ale acestuia.

Vedeti si : Oase de mort
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!