Semnificatia visului Secret

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Secret

Ce insemna cand visezi Secret? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Secret". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Secret" :


1. Secret

(ultima actualizare)

Daca visati ca aveti un secret reprezinta puterea ascunsa sau o intelegere. Negativ, un secret poate reflecta teama pentru a nu-ti fi dezvaluita o slabiciune de altii.

2. Secretara

(ultima actualizare)

Intr-un vis, secretara reprezinta cineva care este familiarizata cu toate secretele in afaceri sau o femeie care este constienta de viata privata a sefului ei. Ar putea fi sotia sau amanta acestuia.

Daca visati ca sunteti o secretara inseamna ca aveti nevoie de ordine si organizare in viata. Nu va fie frica sa cereti ajutorul atunci cand aveti nevoie.


3. Admirator secret

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca ai un admirator secret inseamna ca exista anumite aspecte necunoscute ale caracterului tau ce trebuie incluse in personalitate.
Alternativ, visul poate atrage atentia ta spre cineva care este interesat de tine. Sau este posibil ca visul sa iti spuna ca trebuie sa fi mai contient(a) de lucrurile si oamenii ce te inconjoara.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!