Semnificatia visului Sera

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sera

Ce insemna cand visezi Sera? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sera". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sera" :


1. Sera

(ultima actualizare)

Sera in vise inseamna amor, dragoste.

Daca visati o sera de flori atunci inseamna ca veti avea parte de o dragoste impartasita.

Visul in care apare o sera de legume reprezinta o afacere incurcata.

Daca visati ca va aflati intr-o sera inseamna ca veti avea viitor frumos si veti fi inconjurat de persoane prietenoase alaturi de care veti pertrece momente placute.

2. Ingeri serafimi

(ultima actualizare)

Serafimii sunt o clasa superioara de ingeri, mai presus de ingerii normali, dar mai jos ca statut decat arhanghelii. Acestia au 6 aripi, cu doua is acopera fata, cu alte doua isi acopera picioarele si cu ultimele doua zboara. Aparitia acestora in vise este un semn foarte bun, ei prevestesc protectie, noroc si indrumare.

Visand ca aveti alaturi de dumneavoastra un inger serafim este semn ca veti depasi cu usurinta problemele sau tentatiile actuale.

Potrivit traditiei noastre, se spune ca niciun om nu a putut sa vada fata unui serafim sau daca a facut-o nu a trait ca sa poata povestii. Visul in care un serafim vi se arata si ii puteti admira chipul, este un semn de descoperire spirituala, putere mentala deosebita, noi orizonturi si descoperiri exceptionale.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!