Semnificatia visului Seringa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Seringa

Ce insemna cand visezi Seringa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Seringa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Seringa" :


1. Seringa

(ultima actualizare)

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a acestui vis sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea seringilor, acelor de seringa si a injectiilor


Seringile pot crea vise infricosatore pentru unii oameni. Cu toate acestea, injectia in vise nu este tocmai un semn rau. In viata de zi cu zi, injectia este administrata in cadrul unui tratament medical sau poate face parte dintr-o schema de vaccinare avand ca scop protejarea impotriva unor epidemii sau virusi.

In unele vise, seringa sau injectia poate simboliza anxietate cu privire la starea de sanatate sau teama de posibile proceduri medicale.

O seringa plina cu sange este considerata un semn deosebit de nefavorabil. Aceasta reprezinta o amenintare, atat pentru cel care o viseaza, cat si pentru cei dragi sau familie. Semn de boala iminenta!

O seringa care nu functioneaza sau este blocata poate insemna incercari ineficiente de a va modifica cursul vietii sau de a-i influienta pe altii.

Fiind injectat cu un fluid clar si limpede poate reprezenta o situatie sau favorizare unei perspective clare si transparente. Ceva sau cineva va va face sa vedeti sau sa analizati o situatie mult mai clar fata de pana acum.

Acul de seringa simbolizeaza, de obicei, o persoana care are o foarte mare influenta asupra vietii dumneavoastra. Visand un ac de seringa infipt undeva in corpul dumneavoastra, dezvaluie probleme, responsabilitati si presiuni de care nu stiti cum sa scapati.

2. Injectie cu seringa

(ultima actualizare)

Daca visezi ca ti se face o injectie indica faptul ca trebuie sa te dezvolti la nivel mental si spiritual. Alternativ, visul poate fi o metafora pentru a `injecta` mai multa energie in viata ta reala.

Daca visezi ca cineva iti face o injectie fortat reprezinta atitudinea ta negativa cu privire la o anumita situatie. De asemenea, visul indica faptul ca infuenta anturajului pune presiune asupra ta.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!