Semnificatia visului Serviciu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Serviciu

Ce insemna cand visezi Serviciu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Serviciu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Serviciu" :


1. Serviciu

(ultima actualizare)

Daca visati ca vi se ofera un serviciu simbolizeaza dorinta dumneavoastra de a impartasi sau de ai ajuta pe altii.

2. Coleg de serviciu

(ultima actualizare)

Visele despre colegii de munca sunt vise obisnuite pentru oamenii care sunt angajati. Uneori putem visa colegii de munca chiar si atunci dupa ce am parasit pozitia sau locul de munca din viata de zi cu zi. De obicei, tindem sa ii visam atunci cand avem o relatie excelenta cu ei, fie cand nu ii putem suportam sau cand avem dificultati in colaborarea cu acestea.

In oricare dintre cazuri, visarea colegilor este un mesaj din subconstient legat de relatia noastra cu ei si fie ne confirma fericirea si satisfactia pentru faptul ca avem coleg/i minunat, fie ne dezvaluie frustrarea pentru ca suntem fortati sa ne vedem si sa lucram cu acestia.

In general, visarea unui coleg este un indicativ pentru lupte si ambitii de natura competitiva. S-ar putea ca dumneavoastra sa fi aderat recent la un proiect si sa fi intampinat greutati sau sa nu va fi indeplinit obiectivele.

Visarea colegilor de serviciu barfitori poate ajuta la dezvoltarea zonelor in care trebuie sa lucrati mai mult. De asemena, visarea unui coleg pe care nu il placeti prea mult poate ajuta la dezvaluirea orcarui resentiment care sta la baza politicii de la locul de munca.

Visele despre colegii de munca ne dezvaluie adesea adevaratele noastre sentimente fata de ei, iar detaliile lor pot descrie baza neintelegerilor si a relatiei noastre cu ei/
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!