Semnificatia visului Sfant

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sfant

Ce insemna cand visezi Sfant? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sfant". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sfant" :


1. Sfant

(ultima actualizare)

Daca visati ca sunteti un sfant , reprezinta un aspect al vostru care este obsevat pentru a fi perfect sau a nu face ceva gresit. Negativ , un sfant poate reflecta anxietate sau o atitudine ferma cu privire la evitarea de a face ceva gresit.

Visare sfintilor are deobicei implicatii spirituale. Pentru cei care nu accepta aceasta posibilitate, inconstientul poate transmite unele sentimente de presiune sau, eventual, nevoia de a va sacrifica.

Visand imagini sfinti sau icoane poate avea semnificatii diferite in functie de detaliile imaginilor. Acest vis este indicatorul lucrurilor importante si este unul dintre cele mai pozitive vise. De asemenea, visatorul poate avea anumite conflicte interioare si, ca urmare a acestora, apare visul care indica necesitatea unui raspuns imediat din dorinta de a gasi armonie si pace.

Aparitia statuetelor cu sfinti in vise simbolizeaza o persoana din viata dumneavoastra (barbat sau femeie) cu inima rece.

Visul in care vedeti un sfant plangand simbolizeaza probleme prezente ce trebuiesc rezolvate. Alternativ, visul poate fi unul tulburator, care poate aparea in urma unei spaime cu privire la o boala sau un accident.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!