Semnificatia visului Sfinti

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sfinti

Ce insemna cand visezi Sfinti? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sfinti". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sfinti" :


1. Sfinti

(ultima actualizare)

A vedea sfinti in vise indica faptul ca vi se ofera un mesaj special dintr-un taram spiritual. Aleternativ, simbolizeaza bunatate pura si notiuni idealistice. Sunteti dispusi, totodata, sa-i ajutati pe alti sau poate ca dumneavoastra sunteti cel care are nevoie de ajutor.

Traditia romaneasca spune ca daca vedeti sfinti in vise este motiv de fericire.

2. Apa sfintita

(ultima actualizare)

A bea apa sfintita in vise inseamna nevoia de purificare si reintinerire spirituala. Sunteti in cautare de liniste si pace.


3. Mir sfintit

(ultima actualizare)

Mirul, smirna si tamaia inpartasesc adesea interpretari similare. Dintre aceste interpretri comune amintim: fiind pregatit, fiind onorat si fiind curatit.

O tanara fata sau femeie ce viseaza mir sfintit ar trebui sa aibe motive de entuziasm, deoarece acesta prezice o noua cunostinta cu ambitia de a o face fericita si cu statut social considerabil.

Fiind uns cu mir sfintit poate insemana, de asemenea, ca, investitiile dumneavoastra vor da roade si va vor aduce multa satisfactie.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!