Semnificatia visului Soacra

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Soacra

Ce insemna cand visezi Soacra? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Soacra". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Soacra" :


1. Soacra

(ultima actualizare)

Daca visati o soacra rea semnifica ca aveti necazuri in familie. Alternativ, daca visezi ca te certi cu soacra , semnifica faptul ca ar trebui sa fii foarte diplomat in rezolvarea unor situatii. De asemenea, pentru a-ti vedea soacra in vis , reprezinta intuitia ta sau orientarea interna , care este de a face compromisuri.

Uneori, acest vis indica necesitatea de a renunta la ceva pentru a obtine altceva si, in aceleasi timp, simtiti ca aceasta situatie va este benefica pe termen lung.

Visand soacra decedata (in viata reala fiind decedata). In unele cazuri, acest vis poate faptul ca nu va puteti adapta la anumite circumstante sau la un anumit mediu si, prin urmare, exista o posibilitate de a o lua pe o cale gresita sau de a dezvolta un obicei vicios / priculos.

Fosta soacra

Adesea, chiar si simpla mentionare a fostei soacre provoaca emotii negative. Dar daca aceasta ar aparea si in vise?

Daca relatia cu fosta soacra nu a fost prea buna si a fost presarata cu tot felul de certuri, atunci acest vis este un semn nefavorabil. Un astfel de vis prevesteste certuri si conflicte in viitorul apropiat. Daca relatia cu fosta soacra a fost buna si aceasta vi-a aparut in vis, totul este in regula. In viitor lucrurile se vor linisti si prosperitatea isi va face aparitia in toate categoriile sociale.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Claudiu Marius din Locatie necunoscuta a scris in

SI daca visez soacra decedata ce inseamna va multumesc