Semnificatia visului Soldat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Soldat

Ce insemna cand visezi Soldat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Soldat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Soldat" :


1. Soldat

(ultima actualizare)

Daca visati un soldat reprezinta un aspect al personalitatii tale, cu un mod de gandire rigid. Alternativ, un soldat inseamna ca te pregatesti sa-ti aperi convingerile, valorile si opiniile. Negativ, un soldat poate fi un semn ca va sunt impuse punctele de vedere asupra altora.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (6)


Violeta Petcu din Locatie necunoscuta a scris in

NU E ADEVARAT VA ZIC EU SOLDAT INSEAMNA VESTE

Nicolae Nagy din Petrila, Hunedoara, Romania a scris in

corect

Robert Popescu din Alba Iulia, Romania a scris in

Explicatia visului este din punct de vedere psihologic. Si da, este adevarat ca traditional semnificatia visului este veste.

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

eu am visat ca ma fugarea unul d-asta cu pusca printr-o cladire. Nu eram singura, dar incercam sa sa ma ascumd undeva, dar era un zavor la o use pe care nu l-am putut deschide, iar alte usi erau inchise. Toate usile erau de lemn si vopsite in lemn. Cladirea era in stare buna, la fel si parchetul, iar intr-un capat de hol, de dupa colt m-a ajuns si soldatul de la distanta si a tras cu pusca in mine de cateva ori. In momentul ala am devenit brusc constienta de faptul ca visez si am incercat sa ma trezesc ca sa nu simt impuscaturile. Mai stiu ca era vorba de al doilea razboi mondial si ca soldatii erau rusi. Deoarece la inceputul visului erau mai multi, dar numa unul dintre ei m-a fugarit cu pusca. Habar n-am daca e doar un vis ciudat precum mai toate visele mele sau era un fel de amintire de mai demult xD

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

alb. Usile erau vopsite in alb

Daria Dragomiroiu din Ciresu, Braila a scris in

Buna Mary Nik, Usile inchise si incuiate sau zavorate reprezinta excluderea sau limitatrea accesului dumneavoastra la numite oportunitati sau incetinirea ori incetarea progresului. Iar, in ceea ce priveste impuscatura.... eu cred ca este ceva legat de supravietuire sau de modul tau de a lupta cu dificultatile din viata de zo cu zi. Exista posibilitatea sa aveti unele neintelegeri nerezolvate in ceea ce priveste relatiile. O zi frumoasa!