Semnificatia visului Sora moarta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sora moarta

Ce insemna cand visezi Sora moarta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sora moarta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sora moarta" :


1. Sora moarta

(ultima actualizare)

Unul dintre cei mai importanti oameni din viata unei persoane este sora sau fratele. Relatia dintre o persoana si fratele sau sora poate fi aproapiata si incedibil de plina de evenimente importante.

Daca ati avut un vis in care v-ati vazut sora moarta, atunci acest lucru inseamna ca ceva este gresit in relatia cu sora dumneavoastra. Sunteti ingrijorat/a de relatia cu sora dumneavoastra care in acest moment sufera un declin.

Acest vis poate aparea si de la faptul ca va simtiti deconecati, nu mai vorbiti atat de mult cu sora dumneavoastra sau nu mai pastrati o legatura asa stransa ca alta data. Poate ca este timpul sa va petreceti mai mult timp cu ea. Acest vis poate fi urmarea unui regret de despartire sau indepartare de aceata.

Conform traditiei noastre, atunci cand ne visam sora moarta, inseamna de fapt ca aceasta va trai mult si bine. Se spune ca acesteia i-a murit "moartea".
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!