Semnificatia visului Sorici de porc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sorici de porc

Ce insemna cand visezi Sorici de porc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sorici de porc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sorici de porc" :


1. Sorici de porc

(ultima actualizare)

Soriciul de porc prevesteste, din pacate, un avertisment cu privire la perspectiva dumneavoastra pesimista si neplacuta. Aici fiind vorba si de starea de neputinta in a va exprima sentimentele si lipsa de sensibilitate. De asemena, soriciul este considerat a fi un vestitor de esecuri si dezamagiri. Invatati sa recunoasteti furia si da va exprimati sentimentele inainte ca acestea sa explodeze.

In mod alternativ, pentru anumite persoane, visarea soriciului de porc poate fi o premonitie pentru ingrijorarile de a nu rata ocazii sau ingrijorari legate de sanatatea dumneavoastra.

Un vis pozitiv este acela in care mancati sorici de porc, indiferent daca este prajit, parlit, copt sau expandat. Consumul soriciului de porc este semn de bun augur si prevesteste faptul ca momentul prin care treceti este unul de abundenta. De asemenea, mancatul cu pofta simbolizeaza , mai ales, abundenta financiara.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!