Semnificatia visului Sot mort

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sot mort

Ce insemna cand visezi Sot mort? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sot mort". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sot mort" :


1. Sot mort

(ultima actualizare)

Vise cu sotul decedat

Atunci cand oamenii care au decedat apar in visele noastre acestea pot fi foarte dificile si va pot tulbura intreaga zi.

Sotul poate fi una dintre cele mai importante surse de sprijin din viata noastra. In timp ce parintii, fartii si surorile, precum si toate celelate grade de familie va pot oferi un sprijin si va sustin intr-un fel sau altul, exista un anumit tip de dragoste si companie pe care numai un sot le poate oferi.

Un sot mort in vis este un simbol care trebuie luat foarte in serios. Daca aveti un vis, in care va vedeti sotul mort (dar in realitate acesta nu este), acest lucru este pentru ca sunteti ingrijorata cu privire la relatia vostra. Credeti ca v-ati certat cu sotul dumneavoastra atat de mult incat relatia voastra este moarta pentru tine. Alternativ, visul poate reprezenta anxietate cu privire la starea de sanatate a sotului dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Dana Ionescu din a scris in

visez pe sotul meu care a murit demult dar in vis este viu si ne alfam intr-o casa necunoscuta

Dana Ionescu din a scris in

raspunde cineva?