Semnificatia visului Sotie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sotie

Ce insemna cand visezi Sotie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sotie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sotie" :


1. Sotie

(ultima actualizare)

A va vedea sotia in vise inseamna probleme nerezolvate, discordie. Acordati mai multa atentie sentimentelor din vis deoarece ar putea sa va scoata in evidenta acele sentimente pe care nu vi le exprimati in viata reala.

Visul in care va visati sotia goala sugereaza indispozitii, minciuni, iar daca ati visat ca v-ati certat cu sotia inseamna ca este posibil sa va despartiti pentru o perioada de timp sau chiar sa divortati.

Daca sotia este bolnava in vis inseamna ca veti depasi anumite situatii dificile intr-un timp cat mai scurt.

Visul in care sotia este vesela si sanatoasa va previne sa va pregatiti sa faceti fata unor neplaceri, iar daca visati ca sotia dumneavoastra isi vopseste parul sugereaza ca veti avea parte de o surpriza uimitoare.

Daca visati ca sotia dumneavoastra este este amabila si binevoitoare inseamna ca veti avea parte de un venit material dintr-o afacere riscanta.

Visul in care sotia face curat in casa si gateste sugereaza o viata de familie linistita, armonioasa.

Daca visati ca aveti o sotie, desi nu sunteti casatorit in viata reala, inseamna ca vi se evidentiaza aspectele feminine ale dumneavoastra. Ar mai putea semnifica si faptul ca va doriti o relatie serioasa.

2. Fostul sot / Fosta sotie

(ultima actualizare)

Visul in care apare fostul sot sau fosta sotie indica faptul ca in momentul de fata te afli intr-o situatie in care nu doresti sa mai fi. Acest vis mai sugereaza si faptul ca te confrunti cu o relatie similara sau o situatie care te face sa te simti nefericit(a) si inconfortabil(a).
Alternativ, visul in care stai impreuna cu fostul sot / fosta sotie face referire la faptu ca subconstientul repeta aceleasi vechi tipare din acea relatie in relatia curenta. Faci aceleasi greseli si reactionezi in acelasi mod.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!