Semnificatia visului Spargere

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Spargere

Ce insemna cand visezi Spargere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Spargere". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Spargere" :


1. Spargere

(ultima actualizare)

Visul in care vedeti o spargere si nu interveniti sugereaza ca veti descoperi un interes de natura romantica pe care nu il veti trata cu seriozitate. Din aceasta cauza nu va rezista mult.

Daca visati ca luati parte la o spargere atunci veti fi pedepsit, impreuna cu persoana de langa dumneavoastra, pentru aventurile amoroase foarte indraznete pe care le-ati avut.

Visul in care sunteti singurul implicat intr-o spargere, fara parteneri, sugereaza ca veti fi vinovat de prabusirea relatiilor din familia cuiva. De asemenea, este posibil sa cauzati cuiva suferinte serioase din pricina intrigii dumneavoastra.

Daca visati ca dati o spargere de unul singur inseamna ca aveti dorinta de a va imbogati.

A vedea un spargator in vise semnifica un avertisment despre vesti sau de persoane neplacute ce va invadeaza viata.

A prinde un spargator in vise este un semn de bun augur. Cartea de vise prevesteste ca veti beneficia dupa un set de circumstante favorabile. Spre exemplu, ar putea fi vorba de o victorie in instanta sau o recompensa dupa o munca grea.

Potrivit dictionarului lui Miller, va vor astepta aventuri amoroase daca ati visat ca ati fost martor la o spargere. Daca spargerea a avut loc in propria casa, in apartament, in garaj sau in alte locatii ce sunt in directa conexiune cu dumneavoastra, inseamna ca sanatatea dumneavoastra necesita atentie. Astfel de vis va avertizeaza ca daca nu faceti pasii necesari veti deveni grav bolnav. Daca visati ca dumneavoastra dati o spargere in casa cuiva, dar dupa ce inspectati locatia lasati totul la locul lui, atunci inseamna ca sunteti amenintat de un pericol ce probabil nu va va face mult rau.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!