Semnificatia visului Spital

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Spital

Ce insemna cand visezi Spital? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Spital". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Spital" :


1. Spital

(ultima actualizare)

Un vis despre spital, in general, sugereaza ca dumneavoastra sau cineva apropiat are nevoie de dumneavoastra pentru a vindeca o problema fizica, mentala ori spirituala sau vindecarea poate ca deja a avut loc. Pentru a obtine o imagine clara a interpretarii viselor legate de spitale, luati in considerare tipul de durere, boala sau scopul dumneavoastra la spital.

In cele din urma, visul pacientul la spital poate indica persoana care se vindeca. Daca vizitati la spital pe cineva cum ar fi prietenul sau prietena, sugereaza ca relatia dintre tine si acea persoana are nevoie de vindecare. Cu toate acestea, daca cineva va viziteaza la spital este semn ca va simtiti rau sau ca suferiti si ca aveti nevoie de ajutor.

Vise despre un spital abandonat

Visul indica un avertisment, indica ca exista o problema medicala care trebuie abordata in viata de zi cu zi. Spitalul gol sugereaza ca ati trecut cu vederea peste semnele unor probleme medicale sau mentale.

Daca va simtiti speriat in spital inseamna ca aveti o teama in viata reala fata de o anume boala.

Ati visat ca v-ati pierdut intr-un spital abandonat si nu este nimeni care sa va ajute, este semn ca va simtiti confuz(a) cu privire la anumite conditii pe care le aveti. Poate ca ati fost diagnosticat(a) recent cu o boala sau poate ca ati fost bolnav(a) si suferiti o anumita durere care nu poate fi tratata.

2. Halat de spital

(ultima actualizare)

Halatul de spital sugereaza vulnerabilitate sau fiind in grija altora.

Visand ca va dezbracati si va inlocuiti hainele cu un halat de spital inseamna ca va eliberati de inhibitii deveniti dependent(a) de asistanetele si medicii din viata dumneavoastra. Renuntati la o parte din puterea dumneavoastra pentru ca altcineva sa aibe grija de dumneavoastra.


3. Pat de spital

(ultima actualizare)

Patul de spital in vise simbolizeaza boala, veti cadea rapus de boala.

Visul in care vedeti partenerul de viata intr-un pat de spital inseamna o deznadejde pe care o are aceasta fata de dumneavoastra.

Daca visati pe cineva intr-un pat de spital si ii duceti flori atunci acest vis sugereaza ca cineva se simte tradat, inselat in sentimente sau intr-o problema financiara. In cazul in care visati pe cineva in patul de spital si ii duceti fructe atunci inseamna ca va trebui sa va recunoasteti o gafa pe care ati facut-o.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (7)


alex Coss din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca lucram ca femeie de servici in spital

Grajdeanu Cristian Cosmin din La Horra a scris in

Am visat ca eram internat in spital

Teodora Popescu din Locatie necunoscuta a scris in

Cautam un spital unde mai fusesem si nu-l mai gaseam. Eram intr-o statie de autobuz si intrebam de el.

Claudia Elena din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca mergeam la tata la spital chiar daca nu mai sta cu noi si erau serpi reptile...

Flavia Romocsa din Salonta a scris in

Am visat k am nascut o pereche de gemeni care au murit la nastere ..eram intr-un spital parasit...problema e k decareva nopti visu se repera

Adriana Monenci din Cotiglet, Bihor a scris in

Am visat ca eram la spital si ma fortau sa pun ceva pe mine si fetita ma salvat

Ilaria Elena din Voluntari, Ilfov a scris in

Buna dimineata Adriana . Fiind fortata sau fiind blocata intr-un spital indica faptul ca nu iti place in ce directie se indeapta viata ta . Pate ca este vorba de niste decizii din trecutul tau care acum ti se par gresite . Pentru o interpretare mai buna a visului trebuie sa ne dai mai multe detalii despre acesta.