Semnificatia visului Sticla

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sticla

Ce insemna cand visezi Sticla? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sticla". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sticla" :


1. Sticla

(ultima actualizare)

Daca visati o sticla indica faptul ca sunteti impins inauntrul sentimentelor. Ca in cazul tuturor recipientelor , semnificatia sticlei depinde in mod esential de lichidul continut in ea. De asemenea, daca vei visa sticla plina , este un semn bun, iti va merge bine la serviciu sau in afaceri. Daca sticla este goala, semnifica necazuri.

2. Sticla cu apa

(ultima actualizare)

Atunci cand visati ca vedeti o sticla cu apa poate semnifica de obicei o femeie gravida, o sotie, un sot sau o gazda. Sticla in sine simbolizeaza un pantec, o punga cu bani sau o persoana neplacuta. Apa in vise poate insemna prosperitate, fertilitate, viata indelungata, deoarece apa poate aduce totul la viata.

Daca visati ca purtati cu dumneavoastra o sticla cu apa inseamna ca veti castiga din punct de vedere financiar daca sunteti sarac, va veti casatori daca sunteti burlac sau poate ca veti avea un copil daca sunteti casatorit.

Visul in care stati la coada pentru a umple sticla cu apa semnifica faptul ca pe viitor veti fi martorul unei catastrofe ecologice.


3. Sticla de vin

(ultima actualizare)

Sticla de vin in vise inseamna ca aveti o imaginatie bogata, o teama de viitor. Totodata, visul poate insemna si ca veti da o petrecere mare.

4. Sticla sparta

(ultima actualizare)

Sticla sparta in vise inseamna discutii, confruntari neplacute.

Daca va visati spargand o sticla inseamna ca va paste o nenorocire.

5. Cioburi de sticla

(ultima actualizare)

Cioburile de sticla in vise semnifica unele probleme lasate la o parte, probleme carora nu li s-au dat importanta. Visul mai poate simboliza si consecintele unui scandal sau ale unui conflict. Cu cat cioburile sunt mai ascutite, cu atat consecintele sunt mai rele.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!