Semnificatia visului Stirb

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Stirb

Ce insemna cand visezi Stirb? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Stirb". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Stirb" :


1. Stirb

(ultima actualizare)

A fi lipsit de dinti in vise reflecta un sentiment de lipsuri.

"Cum v-ati simtit in vis atunci cand ati realizat ca sunteti stirb?"

Una dintre cele mai comune interpretari a acestui vis face referire la nevoi profunde sau la sentimente de lipsa a ceva care este esential pentru tine.

In general, acest vis este legat si de teama de a imbatrani dar si de posibilitatea de a ramane fara dinti. Visul acesta este, de asemenea, asociat cu teama de a deveni neatractiv. Se spune ca frumusetea se masoara prin zambetul cuiva. Pentru ca , chiar daca nu sunteti atragator din punct de vedere fizic, atunci cand zambiti sincer, deveniti frumos. Pierzandu-va dintii, inseamna ca ve-ti pierde un zambet frumos.

O alta interpretare ar fi pierderea puterii. Cand pierdeti un dinte pierdeti puterea de a mesteca. Asadar, dintii cazuti pot insemna, de fapt, pierderea puterii sau faptul ca sunteti pe un teren instabil. Cand va treziti incercati sa verificati situatia de la locul de munca sau de la domiciliu. Este totul in regula ?

Vazand pe altcineva stirb poate avea o semnificatie negativa, alte persoane vor incerca sa va traga in jos sau sa va defaimeze numele. Acesti oameni pot fi dusmanii, rivalii sau alte persoane nesigure de dumneavostra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!