Semnificatia visului Strain

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Strain

Ce insemna cand visezi Strain? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Strain". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Strain" :


1. Strain

Daca visezi ca intilnesti un strain inseamna ca vei avea norocul de a gasi fonduri pentru afacerile tale.

2. Strainatate

(ultima actualizare)

Daca visezi ca pleci in strainatate , semnifica faptul ca statutul tau curent este neechilibrat si haotic. Visul reprezinta nevoia ta de a schimba situatia si poate viata ta.


3. Limba straina

(ultima actualizare)

Visul in care auziti sau vorbiti o limba straina indica un mesaj al subconstientului dumneavoastra pe care inca nu-l intelegeti. Alternativ, s-ar putea sa nu va faceti inteles pentru cei din jur.

Daca visati ca studiati o limba straina inseamna ca aveti dificultati de exprimare a gandurilor. Va confruntati cu o problema nefamiliara pe care nu stiti cu sa o abordati si sa o rezolvati.

4. Tara straina

(ultima actualizare)

O tara straina in vis semnifica un semn bun, fericire, noroc.

Daca visati ca va aflati intr-o tara straina reprezinta o schimbare pentru dumneavoastra. Amintiti-va cum va-ti simtit in vis. Daca vi-a fost frica si v-ati pierdut atunci inseamna ca nu sunteti pregatiti de o schimbare, ca nu sunteti dispusi sa lasati trecutul in urma. Daca sunteti incantati, fericiti in acel loc necunoscut, atunci inseamna ca sunteti pregatiti de schimbare.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!