Semnificatia visului Strans de gat / strangulare / sugrumare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Strans de gat / strangulare / sugrumare

Ce insemna cand visezi Strans de gat / strangulare / sugrumare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Strans de gat / strangulare / sugrumare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Strans de gat / strangulare / sugrumare" :


1. Strans de gat / strangulare / sugrumare

(ultima actualizare)

Trezirea dintr-un astfel de vis in care in care am fost sugrumati este unul dintre acele momente care ne fac sa ramanem in pat gafaind si, totodata, cu un sentiment de usurare ca a fost doar un vis.

In general, astfel de vise ce implica sufocare, strangulare, sugrumare sau a fi strans de gat, sunt o indicatie aproape calara ca ceva sau cineva din viata reala va impiedica sa va dezvoltati si sa prosperati.

A fi strangulat, sugrumat sau strans de gat de catre alta persoana

Acest vis face parte dintr-o categorie mai vasta de vise generate din cauza anxietatii sau ca urmare a violente fizice sau sau a unei agresiuni psihice.

Aceste tipuri de vise denota sentimente de victimizare, constrangere, presiune sau conflict si pot avea multiple semnificatii.

In cazul unei strangulari, visul face referire la o constrangere , la o presiune sau la o incercare din partea cuiva de a va controla. Poate ca vi se solicita in mod repetat sa va supuneti la ceva ceea ce contravine cu principile dumneavoastra de viata.

Un alt motiv din cauza caruia pot aparea astfel de vise este ca incercati in mod intentionat sa va inabusiti emotiile si simtiti ca sunteti incpabili sa va exprimati pe deplin sau cu toata inima.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!