Semnificatia visului Suflet

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Suflet

Ce insemna cand visezi Suflet? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Suflet". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Suflet" :


1. Suflet

(ultima actualizare)

Daca visati ca nu aveti suflet sugereaza faptul ca va simtiti pierdut din punct de vedere spiritual. Trebuie sa va regasiti si sa dati seama ce va face sa va simtiti intreg ca persoana.

Visul in care sufletul va paraseste corpul reprezinta sentimentele de vinovatie. S-ar putea sa va fi compromis propriile credinte si valori. Poate ca va simtiti retras fata de cei din jur. Este timpul sa schimbati o parte importanta din viata dumneavoastra pentru a va simti ca traiti din nou.

Daca visati ca faceti schimb de suflete cu un prieten implica faptul ca nu va acceptati asa cum sunteti. Va duceti pe o cale spre nebunie, astfel dumneavoastra suferiti de un respect de sine scazut.

Visul in care va casatoriti cu cineva pentru a-i salva sufletul se refera la sacrificiile pe care le faceti intr-o anumita situatie sau relatie. Intotdeauna jucati rolul protectorului in relatie si incercati sa ii feriti pe ceilalti.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!