Semnificatia visului Sunca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sunca

Ce insemna cand visezi Sunca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sunca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sunca" :


1. Sunca

(ultima actualizare)

Sunca in vis este un semn nefavorabil ,fie ca o cumperi, fie ca o mananci, in general, asemenea vis face prevestiri asupra sanatatii.

Se spune ca daca v-ati visat mancand mancand sunca vei avea copii multi

Vis nu prea bun, intodeauna carnea prevesteste probleme cu sanatatea, chiar si atunci cand carnea visata apare preparata.

2. Sunca

(ultima actualizare)

Daca vedeti sunca in visele dumneavoastra inseamna ca veti deveni o victima a tradarii si a barfelor daunatoare. In multe vise, sunca reprezinta prezenta pericolului, dar poate sugera si un bun parteneriat in afaceri.

Visul in care feliati o bucata de sunca sugereaza ca veti fi capabil sa depasiti toate dificultatile. Daca visati ca cineva taie o bucata de sunca atunci este un avertisment deoarece cineva doreste sa va cauzeze probleme. Visul mai poate sugera si ca nu aveti motiv de ingrijorare deoarece pericolul va trece si nu va aduce prea multe probleme.

A visa ca vindeti sau cumparati sunca prevesteste averea si bunastarea.

Daca visati ca mancati sunca inseamna ca veti pierde anumite lucruri valoroase. Visul in care mancati sunca impreuna cu cineva este un semn bun deoarece prevesteste un viitor profitabil. Alternativ, visul poate fi o profetie despre relatii sexuale armonioase si serioase ce duc spre mariaj. Trebuie, totusi, sa aveti grija sa nu pierdeti sansa de a va aranja viata personala.

Visul in care simtiti miros de sunca sugereaza ca veti fi capabil sa beneficiati de actiunile altora.

Atunci cand visati ca gatiti omleta cu sunca inseamna o conversatie neplacuta cu persoana iubita.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!