Semnificatia visului Supermarket

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Supermarket

Ce insemna cand visezi Supermarket? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Supermarket". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Supermarket" :


1. Supermarket

(ultima actualizare)

Supermarketul in vise simbolizeaza necesitatea unei alegeri si atentie la emotii. Va trebui sa va hotarati asupra unor decizii in viata.

Supermarket plin de lume

Un supermarket aglomerat simbolizeaza sentimente de lacomie din partea altor persoane. Incercati sa nu povestiti tuturor viata dumneavoastra, fiti mai misterios, nu toata lumea trebuie sa afle totul despre dumneavoastra cu atat usurinta.

Supermarket aproape gol

Daca in visul dumneavoastra ati sesizat ca supermarketul este aproape gol de marfa si cu putini cumparatori, inseamna ca unele situatii trebuiesc schimbate, mai ales modul cum va exprimati sentimentele. Persoanele din cercul dumneavoastra de apropiati pot abuza de unele informatii obtinute de la dumneavoastra si prin acestea vor incerca sa va fac rau, asa ca fiti foarte prudent.

Cumparaturi la supermarket

Acest vis poate indica dependenta dumneavoastra fata de cumparaturi si, acesta poate fi unul dintre motive pentru care sunteti mereu in datorii. Pe de alta parte, daca vedeti alte persoane care fac cumparaturi pline de bucurie, insemana ca mereu v-ati uitat in jur la alte persoane sau cupluri fericite. A venit momentul sa faceti o schimbare radicala, ati ajuns la concluzia ca timpul a trecut si dumneavoastra ati ramas la fel.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!