Semnificatia visului Sutana preoteasca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sutana preoteasca

Ce insemna cand visezi Sutana preoteasca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sutana preoteasca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sutana preoteasca" :


1. Sutana preoteasca

(ultima actualizare)

Sutana este un vesmant lung , ajustat pe corp ,adesea purtata de preoti in afara slujbelor religioase, calugari sau pastori. Preotii romano-catolici poarta 33 de nasturi la sutana, echivalentul celor 33 de ani ai lui Isus din Nazaret. In traditia bizantina sutana este lipsita de nasturi in fata.

Un semn de indoiala este acela cand va visati purtand o sutana. Aveti indoieli asupra faptului ca nu aveti suficienta putere pentru a face fata unor sarcini si responsabilitati pe care vi le-ati asumat.

Vazand un preot tinand o slujba imbrcat in sutana neagra, este semn de protectie divina. Daca sunt mai multi preoti, visul poate simboliza sfaturi de la prieteni sau rude pe care ar trebui sa le urmati. Tot acesti preoti pot fi si un simbol al faptului ca nu sunteti singur in fata situatiilor dificile pe care va trebui sa le rezolvati.

Vazand pe altcineva purtand o sutana preoteasca (desi acesta nu este in realitate un preot) inseamna ca veti refuza, prin propria vointa, un fel de bogatie.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!