Semnificatia visului Tabac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tabac

Ce insemna cand visezi Tabac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tabac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tabac" :


1. Tabac

(ultima actualizare)

Contrar a multor credinte populare, vazand tabac in viese este un semn bun. Acesta este prevestitor de vesti imbucuratoare si noroc. In unele cazauri, mai ales daca visatorul este fumator, ar putea fi un simplu avertisment cu privire la cat de daunator poate fi fumatul.

Tabacul (tutunul) rulatsimbolizeaza incapacitatea de a face ce vreti, aveti nevoie de mai mult curaj. Lipsa de incredere in sine este unul dintre factorii principali care va impiedica sa va indepliniti visele. Neglizati comentariile negative din partea celor care va spun ca nu aveti suficiente cunostinte.

Cumparand tutun din supermarket sau de la un magazin specializat, poate fi un semn ca reconsiderati anumite intamplari din trecut. Acesta poate fi un moment in care constientizati o greseala din trecut.

Vazand in vis pe altcineva fumand tabac poate fi un semn de cearta, exista unele lucruri care va deranjeaza la acea persona.

Interpretari culese din popor

Din punct de vedere general, tutunul simbolizeaza incheierea unei afaceri bune.

  • avand - plictiseala
  • fumand - protectori buni
  • tragand pe nas - aparator in primejdie
  • vazand- cearta mare, vei provoca un scandal.

2. Tabachera

(ultima actualizare)

Daca visezi ca ai pierdut o tabachera semnifica faptul ca esti multumit de ceea ce faci , de reusitele tale in viata de pana acum. De asemenea, semnifica, de argint- eşti imprevizibil şi cu toane - de aur- fă economie la bani - goală- nimeni nu caută prietenia ta - nu găseşti- singurătate - plină- prieteni devotaţi
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!